: nigdy nie miałem diesla i pomimo róznych opinii jestem zadowolony nawet bardzo !!!
Układ elektryczny
: oświetlenie
scenic to moje 4te auto wcześniej miałem ople i beznadziejnego escorta. ateraz tego 10 letniego francuza i co rewelacja albo taki mi sie trafił albo naprawdę trzeba troche cierpliwości i chęci do dbania o swoje auto i jest super.
kultura pracy w średnim zakresie no własnie da się wyczuć tak zwana turbo dziurę ale jak na 10 lat to ok!!!
niezbyt precyzyjne wybieranie i zbyt krótkie krótkie przełożenia
jak kto lubi, ten jest miękki zresztą jak w każdym francuzie, no napewno na polskich drogach trzeba być rozsądnym i na kazdym przeglądzie sprawdzac czy cos sie nie zurzyło
swietnie !!!! rewelka ty wszystkich widzisz , i ciebie widzą,troszke do tyłu moze słabiej ale poza tym rewelka !!!!!!!!
dla mnie super wszystko jest tam gdzie powinno być
z ogrzewaniem w zimie nie jest najlepiej u mnie się nagrzewa po porzejechaniu około 15 km i potem coraz lepiej
raczej bez komentarza
super super i jeszcze raz super !!!!!!!
jesli chodzi o diesla to go słychać no niema co ukrywać ale mam fajne radio i wszydtko gra ; )
mam diesla 1.9 98 Km i wcale się za bardzo nie staram żeby palił mi mniej o 0,5l niż inii jeżdże normalnie moja średnia z kalkulatorem to 6,4 w 70% to jazda podmiejska reszta trasa
mój zakup to marzec 2009r auto z 1999 diesel 1.9 98Km za 14tyś + nówki zimówki fulda. uwazam ża za bardzo rozsądną cenę, sprzedający to osoba prywatna
właśnie drobiazgi denerwują co raz jakiś bezpiecznik, uszczelka przy dzrwiach się odkleja, zamek w dzrzwiach, zamek tylnej klapy, ostatnio przełącznik świateł mijania
wiecie co żeby nie zapeszyć to jak narazie nic !!!!!!!! po zakupie w marcu wymieniłem paski itakie tam oleje i inne jeżdżę i jeżdżę !! i śmieję się się z kumpli co mają \" niezawodne \" passaty he he
- zużycie paliwa dla silnika 1.9 dTi 98KM 72kW