Samochód rodzinny: za przestrzeń duży plus, ale nie wytrzymuje dużych przebiegów. To mój pierwszy i ostatni SCENIC i RENUALT.
do przebiegu 150 000 tylko drobne wpadki, powyżej tego przebiegu tragedia. Nie wiadomo co i kiedy wysiądzie !. Marny do ciągania przyczepy.
V - trochę haczy; można się przyzwyczaić. Przy 180 tys wysypały się tarcze.
Do jazdy rodzinnej OK. Nie wytrzymuje intensywnej eksploatacji - częste naprawy.
To jedyne za co można chwalić.
Pozycja za kierownicą jak w ciężarówce, brak możliwości regulacji kierownicy w pione powoduje, że do wszystkiego daleko (przy wzroście 185). Nie można zająć za kierownicą tzw. "prawidłowej pozycji".
Za duża powierzchnia do grzania.
Żeby nie za krótkie siedziska, to wszystko OK.
Dobrze było do póki zaczepy i zamki trzymały, teraz jak w starej taksówce.
Dopóki nie obciążony i nie szybko to wszystko OK,
To zależy od serwisu, na częściach oryginalnych trochę drogo. Nie polecam egzemplarzy starszych i do przebiegów powyżej 15 tys rocznie. Ogółnie dobry model jak się mało jeździ. Byłem pierwszym właścicielem.
Samochód do 150 000,- potem MARNOTA !!!. Szczególnie mocowania siedzeń, zamki tylna klapa, półka, pękające zaczepy, styki elektryczne w gniazdkach (szybko się utlenia metal)Audi tak mi się zachowywał przy 300 000,-
Do 150000,0 tylko naprawy zawieszenia (nie lubi dużych obciążeń) i układ wydechowy - ten wysypał się jeszcze na gwarancji.
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 i 90KM 66kW