: duże wszechstronne autko duży komfort jak na minivana , z tyłu miejsca full płaska podłoga bardzo dużo schowków super widoczność z każdego miejsca ekstra nadwozie
pozytywnie oceniam autko wszystko tkwi w temacie zużycia auta i potrzeb użytkownika , mam francuza w benzynie i jest nieżle.
silnik dynamiczny zrywny dobry na wyprzedzanie te 107 kucyków to może nie szał ale radzi sobie nieżle
pracuje bez zarzutu piątka mogła by lepiej wpadać ale ok
po roku użytkowania zawieszenie nie szwankuje jest cicho jakby nic się nie zużyło na polskich dziurach
po prostu super widzę dwa razy więcej niż w sedanach np.a poza tym siedzę wyżej niż przeciętny użytkownik drogi te fotele które się regulują góra dół to wypas (nigdy więcej chyba zwykłych osobówek)
przełączniki koło kierownicy ok ale trochę drażnią mnie te od nadmuchu i klimy muszę zaglądać dobrze żeby zmienić temp. albo siłę nadmuchu
trochę słabo wieje jak się zmieni z góry nadmuch na nogi to momentalnie paruje przednia szyba a jest wymieniony filtr kabiny
pasażerowie mają super ponieważ jest płaska podłoga żadnych progów pośrodku,może trochę fotele są za wąskie albo mnie się tylko wydaje (za duże de he he he ) z przodu to samo siedzi się jak na dobrym krześle z podparciem na łokieć prawy
takie jak w tej klasie auta niezłe ale nie idealne przy 130 trochę szumi
komputer pokazuje mi spalanie wiec wiem dokładnie jak się zachowuje zbiornik w danej chwili ,na moje potrzeby silnik benz. jest idealny całkiem oszczędny żadnych gazów niepotrzeba a i diesel to nie rewelacja, napraw nie robiłem zbytnio oprócz standardowych wymian okresowych ceny w normie jak na klasę auta
dobra maszyna za średnie pieniądze.
nic szczególnego się nie popsuło
na razie nie było poważnych problemów i niech tak zostanie
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 i 16V 110KM 81kW