polecam to auto. Nie ma z nim żadnych problemów. Trzeba tylko o nie dbać, takie już są \\\"francuzy\\\", wymieniać często olej, płyny,filtry, sprawdzać klimatyzację raz w roku, a autko na pewno się odwdzięczy dobrym sprawowaniem :) Dużym plusem jest pojemność baku: 80 litrów, co na trasie pozwala na przejechanie nawet 1100-1200 km! Jest to naprawde plus!
silnik 3,0, bardzo elastyczny, na autostradzie praktycznie jedzie sie na jednym biegu, nie bierze oleju od wymiany do wymiany,silnik 12V więc nie pracuje cichutko,ale to nie problem. Jedyny minus to słabe przyspieszenie (ok.5-10 sek od 0-100 km/h), ale to nie wyścigówka :)
biegi wchodzą bez zastrzeżeń, miękko, zero problemów nieda do czego sie przyczeić
nie ma się do czego przyczepić... autko jest po tunie od safranki została tylko buda a silin od bugati verona po tunie ten silniczek i to daje 4090KM wien auto ma bardzo dobry uklad jeżdny ja tym autem lecialem 400km/h a potem było mi zamalo wiernc silnik ma 5606KM i pędzi 890km/h jest to rekorg qinessa ale niema sie do czego przyczepic buda po sarnance a wnentrze od mercedesa s klasy w 2 drzwiach tylko jeszt deska kierownia drewniana biała SKORA AUTO JEST NAJLEPSZYM SAMOCHODEM NA SWIECIE AUTO CUD MIOD MALINA AUTO MA LAMBO DORS PO PROSTU TUNING AUTA KOSZTOWAŁ MNIE 550 TYSI TO PÓL MIOLIONA ZŁOTYCH I 50 TYSIĘCY NA PALIWO NIEWYDAJE DUŻO 100 NA MIESIĄC
można powiedzieć,że bardzo dobra, trzeba się tylko przyzwyczić do dużego gabarytu auta
bez zastrzeżeń, wszystko pod ręką i rozsądnie umieszczone. Duża ilość schowków, jedynie schowek w desce po stronie pasażera zdecydowanie za mały.
klimatyzacja przy dużych upałach sprawia wrażenie jakby była mało wydajna. Przy mocno deszczowej pogodzie, trudności z odparowaniem wnętrza. Ogrzewanie bez zastrzeżeń.
przestrzeń dla kierowcy bardzo duża z wyjątkiem osób dużych, w ich przypadku na nogi nie ma za dużo miejsca. Pasażer z przodu i z tyłu podróżuje komfortowo, nawet trzy osoby z tyłu jadą wygodnie.
autko nie trzeszczy, nie skrzypi, na trasie wręcz płynie, przyjemnie buja :)
zużycie paliwa,miasto,klima: 8,5-9 l/100 km, trasa: max.6l/100 km (a nawet czasami mniej). Części póki co raczej dostępne i w zasadzie nie drogie, dużo pasuje z Laguny i Escape. Najlepiej mieć swojego dobrego mechanika, wtedy koszty przeglądów i ew. napraw na pewno nie będą wysokie. Minusem jest trudny dostęp do niektórych części w silniku. ALE JA MAM WSZYSTKO NA SWIECIE WIĘC KASA TO NIE PROBLEM OCZYWIŚCIE NAJLEPSZE ZECZY A NAJGORSZYCH NIEBIORE
na naszym rynku auta francuskie są niedowartościowane, a przez to tanie. Niesłusznie panuje opinia że to słabe auta, a prawda jest inna, bogate wyposażenie nawet w standardzie, przyjemne wnętrze,wygoda. No i mój egzemplarz praktycznie bezawaryjny.
wszystko OK!
póki co nie zawiódł, żadna poważna usterka nie wyskoczyła, jedynie zawiódł akumulator, ale jak się okazało miał już swoje lata.