daję dobrą gdyż zbyt wiele samochodów zmieniłem i być może mam zbyt wielkie wymagania
całkiem całkiem-choc czasami brakuje mu troszeczkę mocy poza tym naprawdę super.ostatni duży przegląd przy 370 000 - diagnosta ocenił silnik,tj.stopień sprężania, czystość itd.na b.dobry.przez ten okres bez większych..... a w zasadzie bez żadnych problemów i przygód .
żadnych problemów, choć przydałby się bardziej konkretny "twardy" i krótki ruch w przekładanym biegu.
jeżeli ktoś ma pojęcie o samochodzie i na bieżąco serwisuje-nie istotne czy w serwisie czy w warsztacie w sąsiedz
twie-jest naprawdę bardzo dobre.wystarczajęco miękkie by pokonując odcinki 1000 i więcej kilometrów nie odczuwać trudów podróży
przód doskonale, natomiast tył - tak sobie
w zasadzie wszystko jest pod ręką- no może za wyjątkiem popielniczki dla palacza-no ale papierosy drożeją więc warto rzucic ten zgubny nałóg
ogrzewanie ok.,przewietrzanie fatalne.gdyby nie klima (99%safranek) byłaby zgroza
miejsca naprawdę wystarczająco
cichutki,że daj Boże
na trasie super 100-130mieści się w 8l, 130-150 mieści się w9l. Miasto dla bogatych.mieszkam w dużym mieście i rozpędzanie tego bysiora na każdym skrzyżowaniu i światłach....u mnie nie mniej jak 15-16l.Samiochód typowo w trasy
ceny samochodów uzywanych naprawdę śmieszne
mam dwie safrany-pierwszą zrobiłem 390 tys.,natomiast drugą 220 tys.jak potrafisz zadbać o samochód nie zawiedzie cię nigdy-tak jest w moim przypadku.razem zrobiłem safrankami 610 tys km i jestem z nich bardzo zadowolony.polecam kazdemu kto potrafi docenić ten samochód i wymienić chociażby olej na czas.mnie nie zawiodły jeszcze nigdy....i niech tak zostanie dalej
j.w