: Wentylacja - szybkość nagrzewania . To dla mnie bardzo ważne ze względu na małe dzieci w aucie.
Są pewne niedociągnięcia, ale generalnie jestem zadowolony z zakup. Szczególnie biorąc pod uwagę cenę (wyprzedaż rocznika) :)
Jak na miasto (90% mojej jazdy) to silnik jest wystarczający. Mógłby mieć trochę mniejszy apetyt na paliwo ale nie jest tragicznie.
Tutaj się trochę rozczarowałem. Mało precyzyjna i mam wrażenie, że na zimnym oleju pracuje lepiej niż po rozgrzaniu.
Nie mam zastrzeżeń, chociaż moje poprzednie samochody prowadziły się nieco lepiej. Różnice nie są duże, ale jednak...
Całkiem dobra. Trzeba się przyzwyczaić do niewielkiej szyby tylnej, ale nie jest źle.
Całkiem dobrze to wygląda. Sterowanie szybami mogłoby być w lepszym miejscu żeby nie trzeba było bardzo cofać ręki. Poza tym jest OK.
Szybko chłodzi i ogrzewa.
Fotele wygodne, materiały wykończeniowe całkiem przyzwoite. Nic nie skrzypi i nie trzeszczy. Trochę mało miejsca na nogi dla pasażerów podróżujących na tylnej kanapie. Jazda na środkowym miejscu z tyłu jest raczej niemożliwa, chyba, że bardzo krótka.
Jeśli chodzi o stanowisko kierowcy to trzeba dodać, że kolumna kierownicy podnosi się do góry w niewielkim zakresie. Żona narzeka, że nie mieszczą się jej kolana i musi opuścić fotel żeby było miejsce na nogi. Ale mężczyźni nie powinni mieć z tym problemów.
Auto dobrze wyciszone. Z zewnątrz dociera o wiele mniej dźwięków niż w moich poprzednich samochodach.
Są auta z podobnym silnikiem o mniejszym apetycie na paliwo ale tragedii nie ma. Na razie wydaję pieniądze tylko na paliwo więc innych kosztów utrzymania nie znam.
Kupiłem na wyprzedaży więc dla mnie cena jest OK. Jakbym miał płacić cenę katalogową to bym się dłużej zastanawiał i pewnie wybrałbym coś innego. Głównie ze względu na przestrzeń z tyłu i dostęp do bagażnika. Jak ktoś ma małe dzieci i wozi wózek to powinien to dobrze przemyśleć.
Na razie brak.
Na szczęście brak.