: silnik mega oszczędny pracuje rewelacyjnie bardzo ładnie się zbiera wymiana oleju od wymiany do wymiany bez ubytku . Jak zaczną produkować takie auta mechanicy zbankrutują ,
samochód godny polecenia dopracowany renault zrobiła dobra robotę , bardzo dopracowany pod każdym względem , wszystko ma na miejscu jestem pod wrażeniem,jest mega komfortowy , bardzo oszczędny . Niema z tym samochodem żadnych problemów .
silnik bardzo ładnie się zbiera mega oszczędny niema problemu z wyprzedzaniem .Nawet kręcąc do wysokich obrotów prawie go nie słychać , silnik bez obsługowy zero spalania oleju od wymiany do wymiany 15 000 tys km . sterowanie wyświetlaczem bardzo proste ma wszystko poukładane tak jak powinno być .
skrzynia biegów pracuje rewelacyjne , wrzucanie innego przełożenia to prawdziwa przyjemność .Moje pierwsze auto z tak dopracowaną skrzynią .
prowadzenie tego samochodu prawdziwa przyjemność jest dopracowane , prawdziwa cisza ma się wrażenie że samochód jest wyższa półka wątpię by któreś auto tej klasy dorównało miałem kilka .
co tu powiedzieć samochód młody by można się wypowiadać , drzwi zamykają się rewelacyjnie , wszystko spasowane jestem pod wrażeniem inżynierowie zrobili kawał roboty . zanim kupiłem sprawdzałem inną markę tam była tragedia .
widoczność jest bardzo dobra cofanie tym autem czysta przyjemność da się wyczuć .
tutaj można najwięcej powiedzieć prowadzenie samochodu obsługiwać panel itp czysta przyjemność w tym modelu jest dopracowano pod każdym względem .
pracuje wszystko rewelacyjnie . odparowanie przód szyby trwa mega szybko . bardzo szybko samochód się nagrzewa . klima tronik jest rewelacyjny w żadnym samochodzie nie był tak dopracowany jak tu .
w tej klasie bardzo dobrze jak i przód i tył .
silnika prawie nie słychać , niema znaczenia jakie ma obroty . w środku cisz jak w kościele .
samochód bardzo tani w utrzymaniu , jest bardzo ekonomiczny , nie ma żadnych kosztów bo się nic nie dzieje prócz wymiana oleju i filtra .
kopiłem w dobrej cenie otrzymałem mega obniżkę i dlatego kupiłem .
powiem tak nawet bez obniżki samochód jest wart swojej ceny sprawdzałem inne marki tam było gorzej .
jakie drobiazgi jeszcze nic wystąpiło tak powinno być kupujesz nowe i masz spokój tylko lać paliwo i jechać . w meganie 4 niema nic .
samochód nie sprawia żadnych problemów nawet żarówki nie wymieniłem , następnym samochodem jaki kupie będzie renault bo wiem ze mnie nie zawiedzie .
- zużycie paliwa dla silnika 1.3 TCe 115 FAP 115KM 85kW