jakiś taki mułowaty, mam 1.5 dCi (75km) w innym samochodzie i tam jakoś ten silnik lepiej pracuje. To 90KM jest jakieś przyduszone.
ktoś tu pisze, że zaletą jest 6 bieg... przecież oni wzieli skrzynię 5 biegową i ją przerobili na 6 biegów :D A czemu to był zły pomysł? Bo teraz trzeba machać jak głupi tymi biegami, w poprzedniej, 5 biegowej, wszystkie biegi były po prostu dłuższe...
ja tu się nie mam do czego przyczepić
Samochód prezentuje się bardzo ładnie i przyciąga wzrok. Jako rywal megane pod uwagę była brana Octavia oraz Leon. Octavia odpadła, bo była znacznie droższa, a nie oferowała jakoś niczego więcej no i była jakaś taka smutna.
Jest w miarę OK
nie mam się do czego przyczepić poza jedną rzeczą, że trochę "ciężko się wsiada", chodzi o to ze zawsze zahaczam o wyprofilowany fotel, a jakiś wielki nie jestem -175cm
klima jest i działa dobrze
SUPERB to to nie jest ale 2 osoby z przodu i 2 z tylu pojada sobie komfortowo, 3 z tylu maja juz ciasno i ja bym tam nie chcial jechac :)
Nie wiem, być może mam jakieś inne wymagania ale z wyciszenia jestem zadowolony. Nie jest do Mercedes ale jest OK.
- zużycie paliwa dla silnika 1.5 dCi 90KM 66kW