Auta godne polecenia! Z dedykacją dla faceta, który lubi kolekcjonować punkty w programie lojalnościowym policji ;)
Silnik bardzo mocny. W zupełności wystarcza na polskie drogi. Silnik wyjątkowo elastyczny, nawet na 5. biegu przy prędkości 120km/h auto bardzo szybko przyspiesza. Na trasie i w mieście nie ma mocnych, a przynajmniej jeszcze nie spotkałem ;)
Wszystkie sześć biegów chodzi prawidłowo. Komputer pokładowy polecający ekonomiczną jazdę przy 70km/h proponuje kierowcy 6. bieg.
Auta samo klei się do drogi. Ukladów wspomagających do końca nie da się wyłączyć. O kontrolowanych poślizgach można zapomnieć! ;( Auta nie da się wprowadzić w żaden poślizg... systemy od razu reagują! Jeśli chodzi o bezpieczeństwo genialna sprawa!
Jak na auto typu coupe widoczność bardzo dobra.
Wszystko pod ręką i na swoim miejscu. Może regulacja częstości tylnej wycieraczki trochę przekombinowana ;)
Ok. Funkcja szybkiego nadmuchu na szyby MAX - nieoceniona pomoc dla kierowcy ;)
Osobiście mam 192 wzrostu i siedzenia nie mam odsuniętego do samego końca. Pasażerowie z tyłu nie narzekają ;) Przesuwania fotela pasażera trochę uciążliwe...
Jest ok, ale jeździłem autami lepiej wyciszonymi
;) miasto - wszystko zależy od kierowcy ;)
trasa - przy jeździe 90km/h 8l/100km *
- przy jeździe 120-140 10-11l/100km
Napraw ani przeglądów jeszcze nie miałem ;)
*Tym autem nie da się jeździć 90km/h ;)
Za takie pieniądze nie kupi się nic lepszego ;) Mówię oczywiście o samochodach nowych z salonu ;)
Polecam szklany dach!
Wszystko ok.