gdybym cofnoł czas, kupił bym jeszcze raz Megane II, nietuzinkowa przykuwająca oko stylistyka, wykończenie i materiały pokroju Audi !!! zawieszenie super, silnik rewelacja, nic sięnie popsuło jak narazie, b. bogate wyposażenie, tanie przeglądy, najbezpieczniejsze auto w swojej klasie,,, CZEGO CHCIEĆ WIĘCEJ !!!!! Ja naprawde nic nie mam do zarzucenia temu autku, jest SUPER !!!! życze innym firmom takich udanych modeli !!!
nic do zarzucenia, jak w audi mojego ojca :-)
no tutaj to nawet bym dał 7, moj starszy ma audi a4 z 2002 roku i po przejechaniu sięMegi moją był w szoku!!!
lusterka są, z przodu wszystko widać,
heh, wszystko na miejscu, pełno ciekawych schowków, lodówka w schowku pasażera, super.
Klima jak najbardziej chłodzi (lodóweczka też) w lutym było mi cieplutko, super po raz kolejny !!!
barzo dobrze, bagażnik nawet spory :-)
he, czytałem ocenę w auto+ i w wyciszeniu najlepsza podobno w swojej klasie, ja kilka razy chciałęm odpalać już zapalony silnik :-)
heh, 5-6 litrów ropy przy mojej nodze,,, super, a przeglądy porównywałęm m.in. z Toyotą Corollą i o wiele taniej do tego nie ma limitu kilometrów w gwarancji którą można przedłużyćdo 4 lat !!!
he, takie wyposażenie u konkurencji za tą cenę,,,,, zapomnij!!!!
nic.
nic.