troszke za słaby ale przy jexdzie we dwoje w zupełności wystarcza -
drążek idealnie szuka reki -
jak zwykle w megankach zawieszenie - wymieniłem łączniki + łozyska na amorkach i żyleta jak z salonu - od razu widac efekty. Zadnych trzasków na dołkach jak równiez przy skręcaniu.
chociaz tylny słupek bardzo przeszkadza ale da sie przeżyc, nie wspomnę o parujacych szybach - bez klimy nie podchodź
idealnie wszystko na swoim miejscu
w ziemie troszkę trzeba poczekac na ciepły powiew ale nie jest tak źle -
dla wysokiego kierowcy siedlisko do bani (krótkie) ale można się przyzwyczaić - mnie zajeło jakies 5 miechów - z tyłu wysoki nie posiedzi,
jak na diesla to rewelacja - w zime troszkę głosniejszy
4,5 trasa do 110 km/h w mięscie 5,5-6l bardzo ekonomiczny - przy jexdzie na trasie 90km/h schodzi ponizej 4L!!!
kupiłem nówkę 1,5DCi Comfort Authentc za ..... 55 tys z salonu - kosztowała 65 ale potrułem i mi spuscili :) da się - za te pieniądze w takim wyposażeniu nie było lepszej bryczki -
nie zawiód mnie nigdy - zrobiłem nim w trzy lata 80 tys i smiga idelanie.
miałem jedną powążna usterkę ale to z mojej winy - nalałem mu paliwa z nieznanego źródła i wtrysk poszedł - wymienili mi na gwarancji 4 wtryski/pompe i belke a padł tylko jeden wtrysk( oczywiście gwrancyjnie) chociaż serwisy renault z obsłua pozostawiaja wiele do życzenia. Pamiętajcie lejcie tylko na stacjach schella - nie mam żadnych problemów
- zużycie paliwa dla silnika 1.5 dCi 85KM 63kW