Jest to wersja Grandtour Confort Dynamik i jestem jak na razie zadowolony.
Jak na 1,5 100 KM jest super !!! Ale chciało by się 1,9 :)))
Czasem mam problem z wstecznym biegiem
Dobrze trzyma sie drogi i swietnie pokonuje zakrety przy duzych prędkościach. Zawieszenie akuratne na nasze drogi nie zamiękkie nie za twarde
Jest dobrze ale mogło by byc lepiej. Do przodu super tył może być - mam wersję kombi wiec rewelacji nie ma ale po to są lusterka :)
Wszystko rozmieszczone jak należy i przycików nie za dużo czego nie można powiedzieć o innych markach. Obsługa intuicyjna :)
Climatronic :))) - Zimą grzeje Latem chłodzi szczególnie przydatna jest klima przy zaparowanych szybach.
Z przodu ok tył troche gorzej.
Ponizej 2 C trzeszcza troche plastiki ale jak zrobi sie cieplej wszystko ustaje. A co do silnika to słychac go dopiero powyzej 130 km/h.
Nie są to wartości podane w katalogu. Mam tzw ciężka noge ale ekonomocznie tez sie jeździ.
Renault oferowalo dość bogate wyposazenie co przewazylo o decyzji zakupu no i wygląd dość ciekawy. Mogli by tylko trochę lepiej go wykończyć bo niektóre plastiki nie wyglądaja najlepiej.
Trzeszczący kabelek od czujnika deszczu naprawili za 2 razem, cieknąca tylna szyba była żle wklejona wycieli ją i wkleili na nowo teraz jest ok.
- zużycie paliwa dla silnika 1.5 dCi 105KM 77kW