SUPER :) Jedyne czego nie mam to skory i tempomatu. Wszystko inne mi wsystarcza fajnym bajerrem jest karta robi wrazenie na wszystkich bo nawet znacznie nowsze i bardziej prestizowe auta posiadaja dalej stacyjke i kluczyk :) podoba mi sie tez opuszczanie szyb ze mozna wciskajac raz opuscic/podnisc szybe maksymalnie i nie trzeba trzymac :) Jadac w nocy podoba mi sie podswietlenie zegarow i tych innych pierdol biale podswietlenie ma naprawde fajny effekt :) Tarcze zegarow i wskazowki sa tez fajnie stylistycznie zrobione ;)
Silinik to mocna strona tego auta. 115 KM wystarcza do miasta jak i na trase :)
Jest ok. Czasami nie wchodzi 2 lub . trzeba poprawiac
Wszystko ok
Przez tylnia szybe slabo widac ale sedana tak czy siak trzeba wyczuc ;P
doskonala :)
klima szybko chlodzi zima trzeba troszke poczekac zeby sie nagrzal silnik ale to chyba w kazdym aucie :) Jest ok
W sednie duzo miejsca z przodu i z tylu mam 190cm i mieszcze sie wszedzie :) Bagaznik 530L jest bardzo przestrzenny. Posiada jedna wade wysoki prog zaladunku
na poczatku doskwieralo mi to ze nie slychac kompletnie silnika nie umialem go wyczuc moze to dlatego ze moje poprzednie auto bylo w dieslu
potrafi spalic 6,5 a da rade tez 12 :) zalezy od kierwocy
Nowe z salonu zawsze jest drogie. Ale nie zaluje :)
przez 3 lata tooo... 3 zarowki wymieinlem... i.. chyba tyle aa jeszcze jakis wezyk od klimy sie przetarl i uciekl mi ten proszek czy co to jest :)