jak na taką moć mam niezłe przyspieszenie tylko czasami brak prędkości, 160 czy 170 na dług a trasę dobrą autosradą w europie to jednak za wolno przydałoby sie żeby spokojnie można było jechać 180 km/h bez dożynania silnika.
zachacza przy zmianie z piątego biegu na luz
trochę nadsterowny ale to kombi w porównaniu do focusa kombi o niebo lepsze jest megane
jest spory problem ze znajdowaniem pedału gazu jak masz lakierki albo jakies szersze buty sportowe nie wcisniesz swobodnie nogi między pedał hamulca i ściankę kokpitu gdzie zbyt ciasno ulokowany jest pedał gazu.
ok
przy dużej prędkości pasażer z tyłu nie słyszy co mówisz
spala superr mało od 4,5 do 5,5 ale jak depnę na A4 to średnia 8 l nie schodzi.
kupując w listopadzie 2006 dostałem autko z ciężko negocjowanym rabatem za 61.000 cena katalogowa 83.000 do tego dorzucono mi dodatkowy komplet opon na alufelgach (niestety jedna uszkodzona ale dała sie wyważyć).
Ogólnie w tej cenie i uboższym wyposażeniu za octawie chcieli 78.000 a za gołego focusa 64.000.
na razie jest oki
często trzeba jeżdzic do serwisu aso z drobiazgami po roku poszedł przewód od ukł chłodzenia, żle przyklejono mi listwy aluminiowe na progach, a teraz widzę że btak mi dwóch elementów osłony silnika od strony podwozia i widać asfalt przy wymianie przewodu pewnie ktoś je skubnął
- zużycie paliwa dla silnika 1.5 dCi 86KM 63kW