Samochód kombi dci stworzony na rodzinę 2+3+ duży pies, pali rewelacyjnie mało , komfortowy i bezpieczny,a hamulce najlepsze nie tylko w swojej klasie-(gdyby nie pasy lądowałbym na szybie)a mam porównanie z innym które miałem też z ABS. Prowadzi się idealnie i nie odczuwa się jego wielkości , zawieszenie idealnie spasowane na nasze drogi trzyma się wręcz jakby był przyklejony aż miło wchodzić w zakręty nawet przy 100km/h a prędkości się w nim nie odczuwa nawet jadąc 150-170km na naszych wąskich drogach.Zobacczymy przy 100tyś mam nadzieję że też będę chwalił
Bardzo cichy mało pali mógłby być jak na kombi 100KM
idealnie dopoasowane przełożenia bez zarzutu-wszystko wchodzi czysto(z silnikami dci montują skrzynie od Nissana)
idealny na nasze drogi wręcz płynie nic się nie odczuwa na koleinach i dziurach
Ja nie narzekam tylko pole wycieraczki tylnej ma mały promień
Miałem różne marki samochodów ale tu wszystko jest na miejscu na wyczucie nie trzeba się tego wszystkiego uczyć
Mam klimę automat wszystkim polecam w zimie grzeje a latem naprawdę chłodzi i utrzymuje zadaną temp
Ja ma Grandtoura-kombi i ma bardzo dużo miejsca zarówno z przodu jak i z tyłu wiem że w innych typach mają mniej
Rewelacja silnik słychać dopiero przy 130km/3100obrotów/min
W mieście pali 5,2l na trasie przynawet poniżej 4l, śr na trasie jadąc 110-130km spalał 4,9l
Za te pieniądze z takim wyposażeniem żaden inny nie kupię różnica byłaby nawet o 20-30tyś większa w przypadku innych marek