Nie warto lać paliwa kiepskiej jakości, silnik odczuwa i może za szwankować podobnie jak w mojej megance... Samochód dla niektórych ładny dla innych maszkara-kwestia gustu, mi spodobał się od pierwszego wejrzenia.
Jak na tak malutkiego dieselka żwawy i chętny do przyspieszenia zarówno na niższych jak i wyższych biegach
za krótka 1, ale to chyba w dieslu normalne... przydałaby się 6:)
wchodzi w zakręty aż miło, sztywne i poprawnie działające zawieszenie
Podczas parkowania czasem zasłaniają przednie słupki, pozatym dobrze
Wszystko na swoim miejscu
więc paruje w czasie deszczu lepiej czasem włączyć klimatyzacje do osuszenia, szybko robi się ciepło
zarówno z przodu jak i z tyłu dużo miejsca, wygodnie... przednie fotele trzymają na boki
Cicho... czasem aż zbyt cicho:)
4,8l/100km ON w cyklu mieszanym z ciężkawą nogą mówi samo za siebie? Wymiana progu pasażera kosztowała 4500zł - sporo, ale tą kasę serwis akurat ściągał z AC
za moją megane dałem 62400zł jak na tamten czas to była jednym z najlepiej wyposażonych samochodów
warto doładowywać akumulator co jakiś czas, bo przy ciągłej jeździe na światłach pożera energię, czasem brak styku żarówki kierunkowskazu oraz wycieraczki tylnej
zawiodła tylko raz na początku - jeździło się na paliwach różnego pochodzenia - padły wtryski, koszt wymiany 3500zł, na gwarancji za darmo:) od tamtej pory jeździ bezawaryjnie