: Naprawdę bardzo porządny samochód w swojej klasie, nie żałuję swojego wyboru, który padł właśnie na Megi!!! Autko jest jak do tej pory bezawaryjne i jak na zrobione dotychczas 20 tys km nie zawiodło mnie ani razu, a byłem już w długich trasach ponad 1,5 tys km i nigdy mnie nie zawiodła. Jeśli miałbym być szczery to moim następnym autkiem będzie również Megi jednakże wersja po lifcie tj. po 2006 r. gdyż troszkę bardziej mi się podoba w związku z wprowadzonymi zmianami wizualnymi. Podsumowując: silnik - bardzo dobry, troszkę brakuje elastyczności na poszczególnych biegach ale i tak daje radę, zawieszenie - super, trzyma się drogi jakby szła po szynach, wygląd - rewelacja nie ma piękniejszego auta :), wyposażenie - brakuje mi jedynie nawigacji i skóry a tak poza tym za tą cenę mam wszystko co mi potrzebne, elektryka - niezawodna, spalanie? - hmm ok 7 l średnie spalaniem ale to mnie nie przeraża, na trasie spada poniżej 6 więc jest ok., hamulce - rewelacja, praktycznie staje w miejscu. Wszystkim, którzy zastanawiają się nad kupnem a nie są do końca przekonani powiem tak, ja innego auta nie widzę, a miałem już parę modeli w swoim życiu i jak do tej pory ten jest najlepszy!!!