za ta kase jak teraz opadly to do spokojnej jazdy ale moca wyprzedzania super. mam go 1.5 roku a czesto zmienialem samochody ale tym bede jezdzil bo na co zamienie- na mercedesa z przebiegiem 500 000 albo wiecej i przwiniete na 40 000??opjezdze jeszcze pare lat a potem pojde i kupie nowe z salonu albo moze jak sie uda takie znalezc jak to ale narazie nawet przez mysl mi nie przechodzi zeby sie go pozbywac- za dobre jest to auto !!!!!!
jak na ta pojemnosc i zuzycie paliwa nic wiecej nie dostaniecie. nigdzie.
poza tym ze jedynka jest krotka to reszta tak samo- naprawde super
polskie drogi nie sa mu najstraszniejsze dobrze wybiera dziury a na rownej drodze jedzie w sam raz- no moze gdyby byl minimalnie twardszy al wtedy juz z dziurami nie byloby tak dobrze
wszystko OK tylko ze to sedan i do tylu cofac trzeba sie nauczyc wyczuwac to auto
jak na ta klase to nic dodac nic ujac a jak ktos chce miec super przestrzen niech kupi ciezarowke. dla mnie wszystko jest 100%
ze 3 minuty w mrozy styczniowe i juz leci cieple powietrze, po paru kilometrach mozna juz miec saune. klima mniej wiecej tak samo ale jak w kazdym aucie zeby oziebic wnetrze na prawdziwych upalach ze 7 km trzeba jechac. ale za te pieniadze to jest fantastyczne
regulowana wys fotela wszystko pod reka, fotele bardzo miekkie czyli takie jakie lubie i w sam raz a mam 182cm i pozycje mam idealna. a jak ktos chce naprawde duzo przestrzeni to ciezarowki tez sa w ogloszeniach:)
naprawde cicho- dopiero pow 170 slychac silnik konkretnie i szumy ale jak sie jezdzi grzecznie to naprawde cicho. naprawde
za ta wielkosc auta pojemnosc i wszystkie plusy mi auto min 4.8 spalilo , srednio ok 5.8, a najwiecej w zyciu 7.0 wiec to naprawde nie pozre wlasciciela. jedynie serwis moglby byc tanszy ale w tych czasach nic za darmo
teraz ok 25 000 za moje auto- to sa grosze za tak mlode i dobre auto. jezeli nie byl bity i ma ksiazke serwisowa potwierdzona z wpisami do komputera renault service to smialo mozna brac. ja sie nie sparzylem i jestem baaardzo zadowolony. naprawde
zarowka mi sie raz spalila w przedniej lampie:)
jak kupowalem to auto z przebiegiem 58000 przy salonie renault to mi powiedzieli ze wymienili sonde lambde bo cos swirowala, ale mi tfu tfu nic sie nie przytrafilo
- zużycie paliwa dla silnika 1.4 16V 98KM 72kW