: Diesel i 120 koni to cos fajnego, nie ma problemów z wyprzedzaniem na trasie, zawsze jest moc którą w każdej chwili można wykorzystać.
: Turbo
: ABS czasami dziwnie działa
Jestem z niego zachwycony, jest bardzo szybki i jego wyglad jest bardzo interesujący, przynajmniej w wersji 3 drzwiowej,
Silnik bardzo elastyczny, oraz kultura pracy jest na bardzo wysokim poziomie.
6 biegów to cos co przydaje się w dłuższej trasie, tylko 1 bieg jest troszeczke za krótki.
szeroki rozstaw osi, dzieki czemu duzo miejsca w srodku, bardzo dobre właściwosci jezdne na zakrentach.
do przodu i na boki jest dobrze, tylko do tyłu jest niezaciekawie, tym bardziej jak nie ma się czujników parkowania, kompletnie nie widać tyłu. no i jeszcze wycieraczka na tylnej szybie jest bardzo mała.
Bardzo intuicyjne rozmieszczenie przycisków, wszystko jest na miejscu i łatwo sie we wszystkim połapac:)
Ogrzewanie dosc długo łapie odpowiednia temperaturę, ale jak juz do tego dojdzie to w samochodzie jest naprawde ciepło
Doskonale jest dla kierowcy i pasażera , przestrzeń jest naprawde duza, co do pasazerów z tyłu to jak na taki mały samochód jest duża
Jak na ropniaka ze stajni renault to jest o wiele lepiej niz w Lagunie bo i takim dłuzszy czas jeździłem.
Na trasie przy delikatnej jeździe jest bardzo oszczedny, w mieście jak chce sie przycisnąć (w końcu ma te 120 koni) już nie jest tak kolorowo, rzekł bym nawet jest dość wysokie, ale tylko podczas zabawy:)
W takiej cenie podobnego samochodu sie nie kupi, wyposażenie jest kompletne oraz silnik jest warty swojej ceny.
Mam to auto rok i jeszcze zadnej usterki, drobiazgu sie nie zepsuło, więc jestem z tego zadowolony
Turbina, wszystkie filtry i jeszcze kilka rzeczy musiałem wymienić, czyli dóżo kasy poszło w mój samochód, a cześci nie sa tanie
- zużycie paliwa dla silnika 1.9 dCi 120KM 88kW