Auto na 4+.Do dzisiaj nie moge sie nacieszyc sylwetka.W codziennym uzytkowaniu wydaje mi jednak sie troche za delikatne.Kupilem to auto na najblizsze 4-5 lat, miejmy nadzieje ze wytrzyma ;). Wyposazenie rewelacyjne.Mysle ze ogolnie nie odbiega od konkurentyow w swojej klasie (moze poza wygladem :)
Jestem zadowolony.115 KM moze nie pozwala na zbyt wiele, ale moim zdaniem jest idelny do tego auta.Wyciszenie silnika REWELACYJNE!Moja Pani jadac pierwszy raz w miescie wylaczyla silnik na skrzyzowaniu bo myslala ze jej zgasl na swiatlach :))) Teraz juz wie ze trzeba spojrzec na obrotomierz :)))
Niezla, nie ma zadnych problemow.Zmiana biegow mogla by byc ciutke poprawiona (wydaje mi sie ze jest nieco "twardo").Krociutka jedynka, to jedyne co mnie czasem wkurza w miescie...
Jak dla mnie troszke za miekie zawieszenie.Zbyt czuc wybierane przez przod nierownosci, wystarczy zwykla niezbyt dziurawa polska droga, ale mozna sie przyzwyczaic. Focus ma jednak lepsze zawieszenie.I na Ksiezycu tez sprawil by sie lepiej..
Jak dla mnie - REWELKA.Nie podzielam opini o kiepskiej widocznosci w zadna strone.1 ptk mniej za male pole dzialania tylnej wycieraczki - przy usyfionej szybie widac za malo.
Wszystko pod reka.Przydalo by sie automatyczne zamykanie drzwi przy ruszaniu, bo przy ostrym sloncu (czy tez generalnie w dzien) nie zawsze wiem czy mam zamkniete drzwi.Schowki super, fotele i cala reszta po prostu GITES!Mialem tylko problem w I dniu z wlaczaniem kierunkowskazow - zdazalo sie ze pociagnalem dzwignie lekko do siebie i juz dawalem "strzala" dlugimi.Kwestia przyzwyczajenia ;) Komputerek super dokladny - zawsze wlewam dokladnie tyle ile wg. niego brakuje.Troche za blisko siebie pedal hamulca i gazu.
Ustawiamy temperaturke i w droge! Jedyne i sluszne rozwiazanie ;) ale nawet regulacja samym nawiewem jest niezla.Ale klima automatyczna dziala rewelacyjnie.
porzod ok, tylu troche malo.
Oj cichutko!Czasem to nawet przerazajace ;)troche szumi powietrze od 130, nie wiem, moze owiewki na przednie drzwi zalatwily by sprawe?
miasto/trasa w stosunku 60/40%. srednie spalanie 7.4
ech..zaczynaja skrzypiec plastiki, a tu dopiero 7.500 km!!!!cos czasem stuknie w lewych drzwiach, wczoraj myslalem ze mi sie swierszcz w desce zagniezdzil, a to wiatraczki czasami poswiszcza.Nie mam czasu jechac z tym do serwisu.