Całokształt Auta robi dobre wrażenie. Dość Komfortowe wnętrze w porównaniu do jego odpowiedników rocznikowych w innych markach. Wiadomo nie ma auta które sie nie psuje jednakże ta niezwykle dynamiczna jednostka 1.6 16V jest na prawdę dobra i się nie psuje - bynajmniej u Mnie . (jesli kupisz dojechanego grata to sie nie dziw)
Ta jednostka 1.6 16V 110KM mnie bardzo zaskoczyła. Jest niezwykle dynamiczny ( spokojnie bierze 2.0 VW) :)) Nie mam z nią większych problemów. jedynym mankamentem dość często spotykanym moze być oring od kolektora ssącego przez co silniczek moze łapać "lewe powietrze" i skakać na obrotach. DROBNOSTKA. Bez większych awarii. Wiadomo jeśli się jeździ z głową i dba to dłuuuugo na prawdę posłuży.
jeśli ktoś umie prawidłowo zmieniać biegi to nie musi się martwić. Trzeba zwracać uwagę na poduszkę skrzyni biegów. A tak to bez wiekszych awarii
Auto na pewno OBALA MITY o złych wadliwych zawieszeniach francuskich. Dwie kolumny z przodu mcphersona i belka skrętna z tyłu dobrze się sprawdzają. Jak na swoje gabaryty dobrze trzyma się drogi. Jednym mankamentem który może sprawić że bedziesz musiał zaglądać w zawieszenie to gumy drążka stabilizatora - drobnostka!
Tu auto tez mnie zaskoczyło. W tym roczniku w tej cenie nie znajdziesz bardziej komfortowego auta. Szkoda tylko ze powyżej 140 kM/h słychać delikatny warrrkot silnika :)
dość dobrze. Wiadomo Ergonomia jest wciąż rozwijającą się dziedziną. Powstają coraz to nowsze rozwiązania ergonomiczne. JEST OK !
WZOROWO ! :) na prawdę grzeje zajebiście. Klimatyzacja również wzorowo chłodzi - nabita oczywiście hehe
Tu też jest ok. Dość dużo miejsca. Wiadomo jesli ktoś chce wiecej niech kupi busa!. Na prawdę duże komfortowe autko
Mogło by być lepiej jesli chodzi o prędkość powyzej 140 km (warrrkot silnika- ale nie ma co się dziwić ... jednostka 1600cm3 ). jeśli auto jest nie bite i uszczelki są dobre to wyciszenie jest bardzo dobre.
dynamiczna i oszczędna jednostka. Mi w trasie pali gazu 7 litrów w mieście zamykam się w 9. Oczywiście wszystko zależy od umiejętności kierowcy w jeździe.
Na pewno w tej samej cenie kupisz niemca w gorszym stanie. Jakość do ceny - bardzo dobra!
Wiadomo wszedzie są drobne usterki. Wszystko zalezy jak dbasz. jesli nie dbasz to sie nie dziw. jesli chodzi o drobne usterki to:
*gumy na drążku stabilizatora - drobnostka i złącze elastyczne w układzie wydechowym. Moze również być czujnik ABS. warto przeczyścić styki... oraz oring kolektora ssącego. skacze wtedy na obrotach
Nie miałem.
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 i 16V 110KM 81kW