Bardzo dobry samochod dla ludzi,którzy wiedzą do czego potrzebuja samochodu Jest to doskonaly samochod dla 4 osobowej rodziny.Samochod do jazdy a nie do wyścigów. Dobry na dlugie trasy. Przede wszystkim bardzo wygodny.Jesli potrzebujesz wygodnego i niedrogiego samochodu to lepiej kup megane niz przereklamowanego VW golfa...
Pracuje b.dobrze.Moze niezbyt dynamiczny na 2 i 3 biegu.
nie jest az tak glośny nawet na wysokich obrotach. Predkość max 185km/h
w porządku,ma juz troche przejechane i czasem zgrzytnie na wstecznym
bardzo lekko sie prowadzi, nie jest tak toporna w porownaniu do niemieckich czolgów (przeciez VW to nie samochod,a szczegolnie golf po tuningu szpachlu :) )
Dość zwrotna jak na kombi.
Komfort jazdy bardzo wysoki - samochód wręcz płynie
bardzo dobra widoczność.Jedyne co mi przeszkadza to krata z tylu.
ładnie i dobrze zaprojektowane. jedyne do czego mam zastrzezenia to umieszczenie włącznika swiatek awaryjnych-czasem zdarza sie ze pasazer z przodu wlaczy niechcaco kolanem oraz regulacja reflektorów przednich - czasem trzeba szukać :)
Poprawnie-w zimę dobrze grzeje.W lato manualna klima sprawdza sie rewelacyjnie.Wystarczy dać siłę nadmuchu na 2 aby w samochodzie panował przyjemny chłód
auto przestronne. Ktoś wcześniej pisał że ma 190cm wzrostu i jest ciasno.Ja też mam tyle wzrostu i jakoś nie odczuwam ciasnoty. Jeśli siedzi za mną dorosła osoba no to trzeba sie przesunąć z fotelem do przodu,ale i tak pozostaje sporo miejsca dla kierowcy. W koncu to samochod sredniej klasy, a nie limuzyna
pracuje dość cicho przy predkości 100-130km/h. Później już trochę głośniej
w sumie nie jest az tak paliwozerne.
na trasie spali nawet 6.2L w cyklu mieszanym(800km do momentu az sie zaplalila rezerwa) . Troche wiecej pali w miescie ok -8L.
Naprawy nie są aż tak drogie - w sumie nie bywam w warsztatach. Jedyne co bylo to zmiana rozrzadu, wymiany oleju itp
dobry samochód za niewygórowaną cenę.W przeciwieństwie do niemieckich samochodów bardzo bogate wyposazenie w standarcie
trzeba było wyczyścić instalację spryskiwacza szyb
jeden smutny epizod to pękniecie rolek i napinaczy pasków od alternatora
- zużycie paliwa dla silnika 1.4 i 16V 95KM 70kW