: Rura wydechowa się rozszczelnia, kiepskie zawieszenie wydechu
tylnia szyba porażka
wszystko na swoim miejscu,
Ogrzewanie tak PIEKŁO ale brak chłodzenia jeśli niema klimy, dobrze szyberdach dach ratuje
mimo benzyna jest trochę głośny w trasie, w mieście jest spokojnie
Czytając pośrednio komentarze zgadam się z opiniami wielu użytkowników, autem przejechałem 70000km większość w Polsce i trochę po zachodnich autostradach, jeżeli chodzi o styl jazdy eco, silnik z rodziny wersji K-type jaki jest montowany w tych samochodach, powala niejeden nowoczesny samochód z mega, niby najbardziej oszczędnych silników, chociaż dynamiki niema co do dzisiejszych standardów to spalanie lpg 50miasto/50trasa spokojnie można się zmieścić w 7,5LPG i jakieś 10l benzyny na pierwsze kilometry zakładając że robimy 1000km miesięcznie. W trasie naprawdę można się zmieścić przy 90km/h przy 5l LPG, z Częstochowy do Myśliborza zajechałem na 26l LPG co daje średnią 5,7 i jechałem przez drogi lokalne, natomiast przy dynamicznej jeździe trzeba liczyć średnio 10-12 LPG, ale nadrabianie czasu zawsze kosztuje spalaniem, jadąc 700km autostradą do Kolonii, w pierwszą stronę średnia prędkość 140km/h spalanie 10LPG w trasie, z powrotem 120km/h spalanie 8l LPG, w mieście się nieorientuje ponieważ nigdy nie spaliłem zbiornika całego w mieście ale w granicach 10-12 LPG spokojnie
- zużycie paliwa dla silnika 1.4 i 16V 95KM 70kW