Po tym jak kupiłem to auto to naprawde szukam byle pretekstu do jazdy-non stop chciałbym jeżdzić teraz.Nie słuchajcie fachowców ,którzy zle oceniaja te markę-ja mam auto z pewnej ręki-dużo jeżdzę-po europie-po Polsce-żadnej awarii-wszystko działa wysmienicie-klimatronic-bajeczny-juz tak opisywane czujniki cisnienia-dzialaja wysmienicie-po Lagunie kupilem nowe Clio dla żony-bajka-wysmienicie sie tym jezdzi-dojezdza do pracy-jest to tylko jej samochód-rodzinna to laguna.W/g mnie-auta niemieckie są ok! , japońskie ok!..koreańczyki-raczej tez ok!-ale francuzy-..a zwłaszcza Renault maja to cos co warto mieć!/staralem sie być obiektywny/
niezawodny, oszczędny-zapewnia ok wrażenia z jazdy
6 - scio biegowa-cudo . zero problemów.
czuły na naszych dziurawych jezdniach
Przepraszam-slepy mógłby jeżdzić tym autem
j.w.
klimatronic w tym aucie to bajka
doskonale jest na tylnej kanapie-dobrze ma kierowca i jego pasażer
przy duzych prędkosciach mogłoby być lepiej
osczędnie można jeżdzic tym autem
Renault Laguna 1.9 dci 120KM , pełne wyposażenie-za te p[ieniądze , które wyłożyłem za to auto-to super sprawa
Kupując ten samochód-Renault Laguna initale paris-1.9 dci/pełna skóra , nawigacja itp./odradzano mi-fakt-bałem się- jednak teraz każdemu polecam markę - nie wiem skąd kupują auta Ci,którym wszystko sie psuje-przed francuzem miałem same auta niemieckie-nic w nich mi się nie psuło-były ok!Jednak jazda \'francuzem\' to jest cos wspanialego-kultura jazdy-bajeczna.
Kupiłem auto z pewnej ręki-zadbane, dbano o wszystko-by było na czas-gdy ktos mi teraz mówi,by nie kupować \'francuza\'-każę puknąć mu sie w czoło! Gdy kupi sie szrot-to i legendarnym juz chyba w Polsce VW będzie można -....na lawecie odjechac na złom-JAK SIE DBNA-TAK SIE MA.Wszystkie marki są dla ludzi mądrych-wtedy czy Renault czy Citroen czy VW będą sprawowały się wysmienice!!!-reszta to kwestia gustu!!
- zużycie paliwa dla silnika 1.9 dCi 120KM 88kW