: drążki stabilizatora i trzymanie silnika
no cóż, całokształt wypada przeciętnie - paliwożerny, usterkowe zawieszenie i z tym silnikiem laguna jest dość wołowata; największy + to bagażnik i jego przestrzeń
silnik 1.8 zdecydowanie za słaby do auta o tej masie, po prostu toczysz się; bardzo lubi etylinę
jak do tej pory - nie mogę narzekać, choć przełożenia 1 i 2 - ślamazarne
jak we francuskich autach - drogi trzyma się całkiem dobrze, ale układ jezdny jest bardzo nietrwały
nie można narzekać, choć na skrzyżowaniach typu Y trzeba się nieźle rozglądać - szczególnie w prawo
bez zarzutów, nawet plastykowe elementy mają swój urok
fatalna - latem jeszcze OK, ale zimą zupełnie nie trzyma temperatury - co jeszcze 10 km wcześniej było 18 stopni teraz jest 16,5 stopnia - po 300 km trasie musisz ustawić 24, żeby dało się jechać bez kurtki
jak na auto tej wielkości, przestrzeni w kabinie jest dość niewiele - szczególnie dla pasażerów podróżujących z tyłu; a jak założysz fotelik dla dziecka, to nie będzie on w stanie wygodnie wyciągnąć nóżek, nawet jeśli pasażer z przodu zdecyduje mieć nogi pod brodą; za to bagażnik pojemny
nic dodać, nic ująć;
to auto to porażka jeśli chodzi o spalanie - ciągnie paliwa ile się da i nie wynagrodzi przyspieszeniem - niestety
drogie auto i drogi serwis
jeśli chodzi o drobiazgi, to nie mogę narzekać - auto zużywa się jak każde, więc po 3-4 latach coś tam trzeszczy, coś tam odzywa się, wymieniłem silnik wycieraczek,
przejechałem już ponad 100 tys i jak dotychczas narzekam na zawieszenie - drążki stabilizatora to studnia bez dna, choć bardzo uważam na dziury, nierówności i krawężniki, po przejechaniu 20 tys. prawie co miesiąc zawieszenie ogląda mechanik; silnik wycieraczek jest nietrwały
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 16V 120KM 88kW