: Tyle się czyta negatywnych opinii na temat tego auta, ale ja jestem odmiennego zdania.
Zadowolony jestm z auta i polecam go
Podoba mi się auto. Nie mam żadnych zastrzeżeń.
OK. Przez okres który posiadam auto w silniku wymieniłem tylko rozrząd i chyba świecę ale nie pamiętam. Tak jest w porządku.
Nie mam zastrzeżeń do skrzyni. Manual, chodzi elegancko.
Przy 145tys wymieniłem drążki, wahacze, i jeszcze coś. Do dziś chodzi ok. Chodź na przeglądzie mówili że powoli się kończą.
Wszystko ok. Nic mi nie przeszkadza w jeździe.
Wszystko na swoim miejscu. W zasięgu wzroku, konkretnie, nie za dużo przycisków. OK
Wszystko chodzi jak się należy. Jedynie co 2 lata muszę uzupełnić gaz w klimie i wtedy jest dość wydajna. (nie mam żadnych dziur itp a gaz jakoś znika)
Jest dużo miejsca w aucie. Dla 4 dorosłych osób w sam raz. Bardzo dobrze siedzi mi sie na tyle.
Z tego jestm bardzo zadowolony. (chociaż w okolicy prędkości 180-200 słychać szum, ale rzadko się jeździ przy takich prędkościach.
Zdarzyło się wymienić sprężyny bo jedna pękła, czy zacisk hamulca, ogólnie OK.
Nie piszę o częściach eksploatacyjnych auta (tj. wymiana oleju czy filtrów) bo to każdego auta dotyczy.
W takiej cenie co kupiłem, tak komfortowy i dobrze wyposażony nie dostałbym innego.
Pękła sprężyna zawieszenie, zerwanie linki od podnośnika szyb
W sumie to ich nie było, ale zaliczam do tego pęknięcie zaciska hamulca (dość niebezpieczna sprawa
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 16V 120KM 88kW