: pracuje bez żadnych problemów, cichutko i równo. ma kopa
: lewy, tylny siłownik w drzwiach raz działa, raz nie, dodatkowo jest drobny problem z siłownikiem prawej przedniej szyby (wolno pracuje i czasem piszczy)
Bardzo dobre i miłe w użytkowaniu auto. Polecam!
działa doskonale! pracuje równo, cicho i posiada dużą moc
również żadnych problemów... wszystkie biegi wchodzą elegancko, jak nóż w masło!
Auto prowadzi się dobrze. Bardzo dobrze działa wspomaganie, palcem jestem w stanie kręcić w miejscu.
Jeżeli chodzi o wielkość szyb jest optymalnie. Lusterko wewnętrzne obejmuje cały tył samochodu. Z tego względu, że samochód jest spory, trzeba podwyższyć fotel, żeby zobaczyć maskę i bagażnik.
Fotel można ustawiać we wszystkich kierunkach. Czego nie można powiedzieć o zagłówkach, aczkolwiek nie jest to też takie potrzebne (mają bardziej chronić niż umożliwiać zaśnięcie). Jest miejsce na ręce, można wygodnie oprzeć łokcie podczas prowadzenia. Układ kierowniczy tez jest regulowany (ale to raczej standard..). Ogólnie jest ok!
Klimatyzacja działa bez problemów. Niestety mam wersję która nie posiada klimatyzacji dodatniej.
Wentylacja jest rozłożona dobrze i logicznie.
Przestrzeni jest dużo, a siedzenia bardzo wygodne.
Doskonałe!
No tutaj jest trochę masakra.. pali średnio 10L/100km.. :/
Opłaca się!
Tutaj również nie jest źle. Tak jak dużo osób pisze, że jest masakra... (założę się, że prawie wszyscy tacy jak jegomość który na youtube nagrywał film, w którym to chwalił się, że jeździ laguną bez karty....) jak się auto szanuje, nie ma z nim problemów dekle!
Ja mam lagune z drugiej ręki, więc z tym siłownikiem był już problem przy kupnie, jest też problem z miernikiem ciśnienia w jednym kole, ale podejrzewam, że po prostu było wymienione i owego czujnika nie posiada. Poza tym nic sie nie dzieje.
Tutaj nic.
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 16V 120KM 88kW