: Rewelacja , super praca tego silnika i niema mowy o "spalaniu"oleju silnikowego,doskonale przyspiesza ,cicha praca poprosty "cukierek"!!!
Moim zdaniem super auto , przynajmniej z silnikiem benzynowym 1,8 16 V , nigdy mnie nie zawiódł, a to juz moja druga LAGUNKA II , i bardzo polecam ale taka jak ja mam!!! wersja bardzo bogata "PRIVILAGE".Na temat innej wersji sie niewypowiadam.
Doskonały silnik 1,8 benzyna,cicha równa praca bez żadnych problemów.
Również bez uwag.
Bardzo dobry, tylko trzeba uważać na te Kochane polskie "dziury", tych dziur nawet by czołg niewytrzymał!!
Nie jest źle ! niewiem dlaczego narzekają ! normalka jak w aucie, trzeba sobie dopasować wysokośc fotela itp.
OK.
Ja mam KLIMATRONIC , to poprostu rewelacja, wszystko działa jak należy , szybko grzeje a jak trzeba to chłodzi, wiadomo!!
Dużo miejsca z przodu i z tyłu, komfort i wygoda.
Jak wspomniałem wcześniej , benzynka 1,8 16 V , cichutko ,no może troche przy dużej prędkości (powyżej 140 km/h) słychać, ale to nie przeszkadza!!
Jedyna ocena "dobry" można to sobie różnie tłumaczyć , przedewszystkim zależy od tzw." nogi "ogólnie niejest źle.
Bardzo przyzwoita cena za tak piękny,wygodny i elegancki samochód!
Jak dotychczas żadnych problemów,przecież wymiane amorków czy drążków po przejechaniu stu tysięcy km. niemożna zaliczyć do awaryjności!!!
Żadnych !
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 16V 120KM 88kW