: Bardzo oszczędny, nieźle radzi sobie z tą budą, choć wiem że 2.2dti było by bardziej wskazane
Nie słuchajcie tych dupków którzy piszą że popsuło im się to czy tamto i płaczą i narzekają bo im się wahacz wygiął a to takie drogie, kurde pewnie że się wygiął ale sam nie, tylko ty się dupku wpieprzyłeś w dziurę albo że się turbina zwaliła, ale tego że cisnąłeś pedał w podłogę a za 100m wyłączałeś silnik to nie pamiętasz... , niech pokażą najpierw auto które się nie psuje a potem piszą opinie na forach.
Ludzie pamiętajcie że każdy samochód to maszyna i w miarę użytkowania będzie się zużywać a od poprzedniego właściciela zależy jak bardzo i jak szybko
Kupiłem Lagunę ponieważ powiększyła mi się rodzinka, i potrzebowałem większej budy i powiem tak jak otworzyłem bagażnik to mi kopara opadła, wózek i torby wchodzą bez problemu jeszcze teściową by zapakował, Silnik bajka choć 2.2dti było by mile widziane ale 1.9dti radzi sobie nieźle i przy tym spalanie na poziomie 5l w trasie, 6,5 w mieście, Polecam wszystkim którzy potrzebują dużego oszczędnego auta za przyzwoitą cenę.
Za te pieniądze (15.000zł za diesla kombi z 2000r) uważam że to idealne rozwiązanie dla powiększającej się rodzinki,
- zużycie paliwa dla silnika 1.9 dTi 99KM 73kW