: bardzo przyjemna kultura pracy , wbrew obiegowym opiniom długowieczność oraz jego elastyczność i niezłe osiągi na instalacji LPG .
bardzo ekonomiczna eksploatacja na LPG , taniej niż na diesel-u .Dzięki instalacji wtrsku sekwencyjnego osiągi bez strat oraz brak jest typowych dla podciśnieniowych inst. lpg problemów z obrotami , strzałami itp.
Wygodny , pakowny i ładny samochód za małe pieniądze .
Nie dam oceny 5 , bo doskonałych aut niema
długowieczny niewysilony motor 8 zaworowy 115 km , o wysokiej kulturze pracy . bardzo przyjemny . Wkreca się już od 1800 obr a od 2800 obr robi się bardzo żwawy . osiągane przebiegi 400 tyś km .
Instalacja LPG wtrysk sekwencyjny - bezproblemowa i ekonomiczna eksploatacja .
Nic nie haczy , cicha dobrze zestopniowana skrzynia . troche duży skok lewarka .
jak dla mnie bdb , zawieszenie zestrojone dość komfortowo - jednak w zakrętach nie odczuwam z tego powodu dyskomfortu gdyż auto tzryma się drogi dość pewnie .
w kombi wszystko widać dookoła , oczywiście należy uwzglednić gabaryty auta .
wszystko na miejscu .
klimatyzacja automatyczna dobra w lecie i w zimie - ustawiasz temperaturę i nic więcej cię nie obchodzi . Ogrzewanie mogłoby troche szybciej zaczynać działać podczas mrozów .
samochód duży więc miejsca jest aż nadto .
powyżej 4000 obr.robi się głośniej .
przy jeżdzie 50/50 % miasto trasa mieszcze się w 10 L LPG - oczywiście instalacja z wtryskiem sekwencyjnym .
Przy jeżdzie wyłącznie na trasie nieprzekraczając 120 km/h możma zejść niżej .
Ceny częci są porównywalne z innymi markami aut , wszystko zależy od sprzedawcy i producenta .
Ceny aut używanych są bardzo atrakcyjne .
cena zakupu bardzo atrakcyjna a w 100 % bezawaryjnych aut niema .
Od trzech lat mnie nie zawiódł . Podczas mrozów dwa lata temu , a było - 30 odpalał bezproblemowo. Wymieniałem wyłącznie zużywające się elementy eksploatacyjne .
Z usterek przestało świecić oświetlenie wnętrza - po przeczyszczeniu styków ustąpiło , oraz zatarła się tulejka tylnej wycieraczki - pomogło smarowanie . Dwa razy wymieniałem łączniki stabilizatora .Od pół roku jeżdżę na łącznikach za 20 zł z allegro i jest OK .
Samochód ma 11,5 rku i brak jest ognisk korozji dzięki ocynkowi blach nadwozia ,
żadnych poważnych usterek