Ocena kierowcy - Renault Laguna I Hatchback

swimrad@poczta.onet.pl gg4790602, 18 lat temu
Silnik 2.0 113KM 83kW
Rok produkcji 1996
Renault Laguna I Hatchback 2.0 113KM 83kW 1993-2000 - Oceń swoje auto
jestem zadowolony, wygodne, dobrze wyposażone auto, z dobrym silnikiem tylko to spalanie mnie zastanawia
Jak dla mnie doskonale, wystarczająco, trochę głośny ale piękny dzwięk ,
miałem mieszane uczucia co do automatycznej skrzyni, jestem pod wrażeniem jazdy po mieście - wygoda, komfort - auto mam zaledwie miesiąc , także różnie może być z automatem ale jak nie zaryzykujesz to nie masz
wygoda, super uczucie, auto płynie tylko słyszę jakieś metaliczne stuki , to trochę obniża ocenę
z przodu tak jak większość użytkowników wypowiedziało się, przeszkadza przedni słupek, z tyłu kwestia wyczucia auta
dla mnie rewelacja, wszystko pod ręką, nie mam zastrzeżeń
z tym już gorzej, bardzo długo schodzi para z szyb ( nawet z klimą), ogrzewanie też późno działa w porównaniu do mercedesa 124 bez klimy, zawsze coś piszczy, hałasuje
przestrzeń dla kierowcy i pasażera rewelacja ale z tyłu już gorzej ( dla dzieci wystarczy )
dobre do 3000obr. później już słychać silnik dosyć mocno
misto krótkie odcinki 2km 18l lpg, trasa spokojnie 10l lpg tutaj mam problem, ponieważ wszyscy podaja o wiele niższe wartości w mieście 12-14l ( a jeżdżę spokojnie )
wzorowo 96r. dałem 13tys. zł wersja RXE 2.0 8V automat z gazem II generacja
auto posiadam miesiąc, także cięzko cokolwiek powiedzieć, ale coś hałasuje na nierównościach, centralny czasami nie działa ( siłownik się zacina ), poci się uszczelka wału korbowego, do wymiany poduszka silnika dolna

LPG - zużycie paliwa dla silnika 2.0 113KM 83kW [l/100km]

13,7