Samochód posiadam od trzech lat, sprowadziłem go osobiście z niemiec, przejechałem nim 90 tys. km., nigdy mnie nie zawiódł, zawsze dojeżdrzałem na miejsce, samochód jest bardzo wygodny i solidnie zrobiony, wyposażony w instalację gazową, jest również bardzo ekonomiczny (jak na swoją klasę, wiek i ciężar). Mam nadzieję że mój kolejny samochód będzie równie niezawodny.
jest to dość leciwa konstrukcja- nie jest ekonomiczna, za to nie przysparza problemów. 115 KM spokojnie wystarcza do sprawnego i szybkiego poruszania się,
osiągi sprawdzone - 0-100km/h - 10,8s
prędkość max. 205 km/h
biegi wchodzą precyzyjnie
prowadzi się b. dobrze, przy czym jest to zawieszenie nastawione bardziej na komfort niż sport.
jak dla mnie ok.- troche szerokie słupki przednie nieco ograniczają pole widzenia
wszystko na swoim miejscu i w zasięgu ręki.
Ogrzewanie-miałem problem z nagrzewnicą- była zatkana serwis oznajmił iż tych nagrzewnic nie da się przepłukać, na jednym z forów znalazłem dokładną instrukcję jak to zrobić- od tego czasu jest super
wentylacja- przy jeździe w 4 lub 5 osób paruje tylna szyba.
miejsca jest aż nadto nigdy nikt z pasażerów nie narzekał. Przestrzeni zarówno w środku samochodu jak i w bagażniku wystarczy dla większości użytkowników, niestety wraz z pojemością nie idzie w parze ciężar jaki można załadować do samochodu
Słychać silnik- szczególnie przy wysokich obrotach mogło by być pare dB ciszej ale tragedii nie ma
Żadko się psuje a ceny zamienników są dość niskie
za stosunkowo nieduże pieniądze można nabyć solidny, niezawodny i wygodny samochód
głównie zawieszenie- końcówki drążków, łączniki stabilizatorów (zapewne wina tanich zamienników)
brak