: Silniczek krokowy, przeplywomierz powietrza
Jestem zadowolony, bo mam auto moze juz leciwe ,ale ze swietnym wyposazeniem - WSZYSTKO DZIALA - i w automacie.
Jezdze na benzynie i to moze boli, ale co tam - raz sie zyje.
Silnik troszke mulowaty, ale traktuje go jako samochod rodzinny, a nie jak bolid do scigania.
Mam automat i to jest zdecydowanie swietna sprawa.
Mieszkam za granica i jazda po takich drogach francuzem to fajna sprawa.
Troche jest ograniczona, ale zasadniczo jest w porzadku.
Mam auto w wersji BACCARA, wiec to gorna polka - auto bardzo zadbane i wszystko jest pod reka.
Dosc plynna cyrkulacja - zima spalanie jest nieco wieksze, ale nigdy nie jest mi zimno he he...
Nadmienie, ze wedlug zestawien TÜV i innych Renault Laguna ma w tych rocznikach i tym segmencie - od miejsca nr.1 do nr.3 - a to wiele wyjasnia.
Przy benzynowym silniku do zaakceptowania - dieslem nie jezdzilem z tego rocznika.
Nie jest zle - czesci nie sa tanie, ale mozna znalezc warte wydatku nowe zamienniki - nie polecam czesci UZYWANYCH !!!
Trafilem akurat na obnizke aut uzywanych i jestem zadowolony.
To bywa roznie.
Poki co raz zablokowany automat na 3 biegu - usterka naprawiona w serwisie na gwarancji (mimo ze auto bylo uzywane to posiadalo od Dealera 6 miesiecy gwarancji).
Poza tym klopoty z silniczkiem krokowym i z przeplywomierzem powietrza - szalaly mi obroty, ale jest juz ok.
WARTO DBAC o RENAULT - pielegnowane nie robi psikusow.
A jak wiadomo wszystko i w kazdej marce sie psuje.
Patrz komentarz wyzej.