Demon szybkości to to nie jest , ale nawet przy komplecie pasażerów daje sobie rade z wyprzedzaniem :))
przy zimnej skrzynie możemy mieć kłopoty , ponieważ biegi ciężej wchodzą , ale pożniej całkiem przyjemnie
jezdziłem już kilkoma autami młodszymi starszymi ale takiego konforu jeszcze nie spotkałem :))) baaaaaaardzo wygodnie
Widocznoś ogólnie na 5 szyby szybko odparowóją , tylna szyba mimo że jest dośc wysoko ale wszystko się da zobaczyć , jedynym utrudnieniem jest przedni lewy słupek :)) czasami musze hmm zaglądac żeby sie upewnic czy np na przejsciu dla pieszych niekomu nie odbiło wymusić pierszeństwa
jest dobrze ale już nie doskonale :/// okropnie brakuje mi schowka u pasażera , umnie go poprostu nie ma bo w jego miejscu spoczywa poduszka i została tylko pułeczka na górze :((( a reszta jes OK wszystko pod rączkom super
5 nie dam bo nie posiadam klimy ale w zimie po wymianie i wyczyszczeniu układu chodzenia bardzo szybko sie robi cieplutko w środku a szyby migiem odparowóją lato no cóż szyber dach i jakoś sie da wytrzymac
no tu już jest bite 5 z przodu jak i z tyłu dużo miejsca i bardzo wygodnie co prawda 2 metrowy chłop napewno miał by już zastrzeżenia ale chyba już w innych było by dużo gorzej , wsidając do Audi A4 u mojego sąsiada czuje sie jak w puszce z przodu a z tyłu jak w puszce siedząc na desce :))))
co prawda dislem nie jezdziłem ale benzyna z gazem całkiem cicho 3000 do 3500 obr. troszke głosniej ale pożniej już znów ciszej
jeśli chodzi o naprawy to zależy od serwisu częsci oryginalane powiedział bym że są nawet bardzo np poduszka amortyzatora do Mazdy 323F kosztowała 147, zł zamiennik a do Laguny oryginał Klebera 70 i duzo innych czesci terz jest dostępna w ta dużej róznicy
no drobiazgo jak we wszystkich autach coś czasem sie nie włączy ale w Lagunach najczestrza przyczyną jest zaśniedziały styk w którejś z wtyczek ale wiekszosc można naprawic samemu wystarczy weksc na forum i poszukac podobnych usterek a chlopaki pomogą
odpukać ale nic sie jeszcze nie zdarzyło