: Pozytywnie jestem zaskoczony silnikiem na prawdę trwały
: Rdzewiejące nadkola
: Poniszczone uszczelki drzwiowe - troszke hałasuje
Całokształt oceniam pozytywnie, 5 lat bez żadnych poważnych usterek, leje paliwo i jeżdżę
Jak na 90koni w tej budzie nie jest źle, nawet dynamiczny, wystarczy pamiętać zawsze o wymianach płynów na czas i jest praktycznie bez obsługowy
Po 280 tysiącach czasami problemy z \"wejściem biegu\"
Szału nie ma ale dosyć komfortowo
W moim roczniku kompletny brak schowków :/
Zamiast schowka przed nogami pasażera mam airbaga po całości, jedynie taki malutki pod radiem
Ogrzewanie zimą działa wyśmienicie szybko nagrzewa i ładnie utrzymuje temperaturę
Przestrzeń bdb
W moim aucie wyciszenie jest kiepskie ale jest to spowodowane wyłącznie eksploatacją - zniszczone uszczelki drzwiowe i szyb
Spalanie troszke odstrasza ale auto za to wynagradza małą awaryjnością, praktycznie wymieniamy tylko części eksploatacyjne
OK
Auto praktycznie bez awaryjne jak w moim przypadku, jedyne co wymieniałem po zakupie to rolki-napinacze od paska i jakieś drobne elementy w zawieszeniu typu drążki, końcówki, gumy. Ale nie były to duże wydatki. Jedyny raz w ciągu 5 letniej eksploatacji auto zawiodło, nie wróciłem z pracy - wróciło lawetą ale okazało się na szczęście że to wina głupiego czujnika położenia wału wystarczyło to wymienić i git, autko lata do dzisiaj.
Nigdy nic poważnego się nie wydarzyło