Ocena kierowcy - Renault Laguna I Hatchback

czubek_ozim@o2.pl, 16 lat temu
Silnik 1.8 90KM 66kW
Rok produkcji 1994
Renault Laguna I Hatchback 1.8 90KM 66kW 1993-2000 - Oceń swoje auto
Zawieszenie : miękkie zawieszenie zrobilo na mnie dobre wrażenie, bo tu naprawde czuć komfort podczas jazdy.
Karoseria : troche korozja łapie progi..
ogolnie jestem zadowolony
90 KM wystarczy na podstawową jazdę, bez szaleństw ale jak trzeba wyprzedzić to nie ma problemów
żadnych problemów, czasami tylko jedynka ciężej wchodzi. Ale ogólnie wszystko dobrze chodzi
buda troche lata na zakretach ale w koncu to francuzkie zawieszenie wiec za to dziur prawie nie czuć. chyba ze te naprawde głąbokie:)
Na początku nie było najlepiej ale po przyzwyczajeniu to da sie parkować na centymetry:)
bez zastrzeżeń
Mi akurat paruje strasznie i czasami mysle ze z wentylacją jednak mogłoby być lepiej.. Za to temperaturke szybko łapie.
spokojnie wchodzi 5 dorosłych osób + duży bagażnik na pierdółki ;) zazwyczaj to ludzie chwalili ze mają dużo miejsca.
tłumik mam dziurawy wiec ma prawo być głośno a... wcale nie jest. moim zdaniem wyciszenie jest na wysokim poziomie
myslalem ze francuskie części to bedzie dramat ale nie jest źle. co do spalania to duzo zalezy od tego kto jak jezdzi i jakie ma trasy. miasto to u mnie bardzo krótkie trasy także spalanie wyszło jakie wyszło bo spokojnie nie jezdze.. a co do trasy to wynik podaje z trasy opole-kraków przy max 110km/h średnie to liczone z przeciągu calego miesiąca przy proporcji 80% miasto, 20% trasa
za taką cenę nie narzekam a wrecz chodze usmiechniety ;)
troche elektryka szaleje typu halogeny czy ogrzewanie tylnej szyby. ja mialem tez wyciek z chłodnicy i ukł. wspomagania kierownicy. Z tym że mój egzemplarz przeżył jakiś wypadek i stąd też mogą wynikać te drobne usterki
jak narazie cisza.. i niech tak zostanie ;)

Pb - zużycie paliwa dla silnika 1.8 90KM 66kW [l/100km]

8,4