Oceny Renault Koleos II SUV Facelifting 1.7 Blue dCi 150KM 110kW 2019-2020

Podsumowanie 3 ocen Filtruj
Przebieg ocenianiego auta
Lata produkcji
Renault Koleos II SUV Facelifting 1.7 Blue dCi 150KM 110kW 2019-2020 - Oceń swoje auto
średnia ocena z 3 ocen
100%
użytkowników kupiłoby ponownie

Najnowsze oceny Renault Koleos II SUV Facelifting 1.7 Blue dCi 150KM 110kW 2019-2020

4,9
~yarecky
SUV Facelifting 1.7 Blue dCi 150KM 110kW
Auto bardzo poprawne, dobrze wykonane - daje sporo satysfakcji z jazdy. Jest bardzo ciche w środku - silnik (wysokoprężny!) jest niemalże niesłyszalny w środku. Wysoka kultura pracy silnika, nie żałuję wyboru - jest zarazem przyspieszenie jak i przyzwoite spalanie. Bałem się skrzyni Xtronic, niepotrzebnie. Nie pracuje jak typowe CVT, dzięki wirtualnym biegom trzyma w ryzach obroty silnika - porównanie do skrzyni w nowej hybrydowej Rav4...
4,8
~wrm25
SUV Facelifting 1.7 Blue dCi 150KM 110kW
Fantastyczne, mocno niedoceniane auto. Mało ich jeździ na drogach, dlatego łatwo wyłapać w tłumie/na parkingu. Świetna, komfortowa kabina pasażerska, ustawny bagażnik, niezawodność - takie wysokiej klasy auto dla rodziny. Auto jest oszczędne - trasę PL-FR przez niemieckie autostrady i z powrotem pokonało ze średnim zużyciem 6,2l. Idealne na trasy, ale w mieście też nieźle sobie radzi.
~Roman u
SUV Facelifting 1.7 Blue dCi 150KM 110kW
Bardzo fajne bezproblemowe auto. Silnik super nie miałem z nim żadnych problemów a mam już 212 tys km przejechane. Szczerze polecam
Renault Koleos II SUV Facelifting