Nie chce mi się odpisywac na te głupkowate komentarze ludzi którzy uważają że dostawczak to powinien być niemal jak jakiś bentley. Mogę co najwyżej napisać coś od siebie. Kangoo II a nie III generacji , bo tutaj tez jest pomyłka , jest autem bardzo , ale to bardzo komfortowym , ergonomicznym , niezwykle wygodnym . Nie jest to trabant jak napisał to pewien maniak aut NRD . Jak chcesz se kupic trabanta to go kup i się nie udzielaj na temat auta którego na oczy nie widziałeś . Z jednym się zgodzę . Plastiki zamiast blach . Tyle że te plastiki mogą uratować Twoje życie gdy zdesperowany po przseczytaniu tego komentarza postanowisz żucić się pod kangoo\'rka . I taka jest ich rola , mają chronić bowiem przechodniów . Kolejne to to , że przy stłuczce z Suzuki Swift na mym kangoorze została tylko rysa i troche czerwonego lakieru Swifta , a sam Swift wygladał jakby z pociągiem się zderzył . I to wszystko co chciałem powiedzieć na temat tego autka . Znakomite do pracy , jeszcze lepsze dla rodziny . :) Pozdrawiam a kangoo serdecznie i gorąco polecam .
- zużycie paliwa dla silnika 1.5 dCi 105KM 77kW