: Bardzo dobry, wystarczający do tego autka, no i jego spalanie.
: Rdza, szybko łapie (zeżarło mi całe progi)
: To co pisałem wyżej
Autko ogólnie bardzo dobre. Jak miałbym kupić jeszcze raz zastanowiłbym się nad modelem 1.4, jednakże będę nadal nim jeździł.
Silnik bardzo dobry, vmax 140, i nagle brakuje 6 biegu ;). Nie \"pije\" tak dużo oleju jak inni piszą. Ta wersja w zupełności mi wystarcza. Ogólne bezawaryjny.
Dobra, jednak była by lepsza z sześcioma przełożeniami. Ogólne bezawaryjna.
Bardzo szybko zużyło mi się przednie zawieszenie. (Po wymianie na oryginał służyło dłużej niż oryginalne [??]) Koła zadbane potrafią długo posłużyć.
Bardzo dobra dzięki ustawieniowi fotela kierowcy, i wielkiej szybie. Lusterka boczne są dobre (raz musiałem wymienić prawe, z powodu zepsucia).
Dużo miejsca, tyna kanapa może być dla 2 pasażerów.
Tu muszę dać tylko \"trójkę\". W zimę można przeżyć, natomiast w lato nie wyrabia...
Dużo miejsca, nie potrzeba więcej. Brakuje mi tylko uchwytów na napoje.
Nie jest dobre, nawet tragiczne... Jednakże po przejechaniu autem około 10 tys. km przestałem zwracać na to uwagę.
Autko mało pali, według mnie nie jest awaryjne (przejechałem ponad 200 tys. km tym autem i wymieniłem w nim tylni zderzak (autko stało na parkingu i ktoś w nie uderzył), pompę paliwa x 1, no i klocki hamulcowe jak w każdym aucie) Ceny części są małe i to duży plus.
Mogło by być troszkę więcej za tą cenę, ale jest ok
Często muszę wymieniać w nim akumulator. Nie wiem dlaczego się tak dzieje że co rok prosi o nowy ;)
Poważną usterką jest to iż rdza szybko zajęła się karoserią. Progi miałem całkowicie zniszczone, musiałem wyłożyć ładne pieniądze aby autko zaczęło znowu wyglądać.