Lista ocen Renault Kangoo I Minivan Facelifting 2003 1.5 dCi 82KM 60kW 2003-2005 (84)

4,1
~Paweł
Minivan Facelifting 2003 1.5 dCi 82KM 60kW
doskonale jeżeli chodzi o osiągi. Główny bieg w trasie to 5. Trochę szaleństwa i ryzyka to wrzucam 4. Ta turbina jest fantastyczna. Trochę za bardzo dudni przy prędkości pow 120km/h- tzn jest przy dłuższej trasie trochę męczący (Silnik)
3,6
~antyrenówka
Minivan Facelifting 2003 1.5 dCi 82KM 60kW
wysoka kultura pracy, dobrze wyciszony, bardzo dynamiczny (Silnik)
3,3
~Adams
Minivan Facelifting 2003 1.5 dCi 82KM 60kW
Dobry samochód dla firma i dla rodziny godny polecenia motor 1,5Dci wariant 80km . Po chipt tuning mam 102 konie. Niejeden samochód już zaskoczyłem spod świateł 2000 zł koszt bardzo polecam:-)))
4,5
~P.Z.
Minivan Facelifting 2003 1.5 dCi 82KM 60kW
mało który samochód klasy śrewdniej jest szybszy, chyba nie ma samochodu podobnej wagi, który by tak mało palił i był tak cichy w środku! (Silnik)
4,2
~Ela
Minivan Facelifting 2003 1.5 dCi 82KM 60kW
A wygląda to tak. Auto jest naprawdę bardzo dobre, ale mnie doskwierają trzy rzeczy ( tylko trzy ) - tylna klapa ( na co komu taka patelnia! ) - sposób otwierania klapy z przodu. - brak poziomej regulacji tylnych sidzeń.
4,8
~bartekk@piaski.streamcn.pl
Minivan Facelifting 2003 1.5 dCi 82KM 60kW
nie mam większych zastrzeżeń, za tą cenę jest bardzo dobry
4,3
~Wojciech
Minivan Facelifting 2003 1.5 dCi 82KM 60kW
Samochód daje rade. Trzyma się kupy, jeździ, skręca, hamuje, gdy zimno grzeje, gdy gorąco to chłodzi, nie pada na głowę. Pali mało paliwa Jest OK. Nie ma co oczekiwać od takiego rodzaju auta fajerwerków i komfortu. Kangur spełnia swoją rolę. Usterki się zdarzają ale sporadycznie. Najważniejsze by serwisować na bieżąco a odpłaci się codzienną bezawaryjną pracą. Rdzy właściwie nie ma.
2,7
~klonbus
Minivan Facelifting 2003 1.5 dCi 82KM 60kW
Mamy w firmie takowe cudeńko..., i to jest po prostu czarna rozpacz.Auto miało słuzyc jako wół roboczy , ale nadaje sie tylko do jeżdzenia po dzieci do szkoły. Po pierwsze po 60 tys. silnik miał remont koszt 4 tys,. a gdyby tego bylo mało po miesiacu znowu problemy(wymiana wtrysków) Po drugie tandeta w srodku jak malo który, połamane sa juz chyba wszystkie plastiki , szyby z elektrycznych przerobilismy na korbki, Po za tym auto sie prowadzi...
3,8
~zrobak@o2.pl
Minivan Facelifting 2003 1.5 dCi 82KM 60kW
Za te pieniądze całkiem udany zakup. Auto praktyczne, przestronne i bardzo oszczędne. Troche głośne ale to adaptacja z dostawczaka ... Polecam jako auto rodzinne naprawdę dużo i wygodnie można w niego zapakować ...szczególnie wózek dziecięcy itp.
4,2
~Sebastian Słupsk
Minivan Facelifting 2003 1.5 dCi 82KM 60kW
Auto jest naprawde o.k. ponieważ duży kufer , wysoki, jak na klase auta szybki z silnikiem 1,5 dci 80 KM
Renault Kangoo I Minivan Facelifting 2003