Ocena kierowcy - Renault Kangoo I Minivan Facelifting 2003

sicinski@ai.com.pl, 22 lat temu
Silnik 1.6 I 16V 95KM 70kW
Rok produkcji 2003
Renault Kangoo I Minivan Facelifting 2003 1.6 I 16V 95KM 70kW 2003-2005 - Oceń swoje auto
bardzo wygodny, pojemny i zwinny samochód; idealny dla mojej 4 osobowej rodziny; dobry do jazdy po mieście jak i na wakacyjne wyjazdy; świetny silnik, który pozwala na naprawdę swobodną jazdę
dynamiczny i elastyczny, zapewnia samochodowi duży nadmiar mocy właściwie bez względu na liczbę pasażerów i ilość bagażu
bez zastrzeżeń
w zakresie do 100-120 km/h zachowuje się jak normalny samochód osobowy; potem przy ostrzejszych zakrętach zaczyna się pochylać ale przy takiej geometrii to nieuniknione; doskonałe hamulce, dodatkowo ABS i break assistant
świetna w każdą stronę, duże szyby, duże lusterka
wszystko tam gdzie potrzeba, dosyć dużo schowków w drzwiach i kapitalna wielka półka pod sufitem; ogromny bagażnik; w wykończeniu dominują plastiki lub miejscami goła blacha - nie wszystkim musi się podobać ale mnie to odpowiada - dużo łatwiej utrzymać samochód w czystości
nie jeździłem zimą więc nie mogę jeszcze oceniać ogrzewania
dużo miejsca dla 5 dorosłych osób, bardzo wygodne wsiadanie do samochodu
w normie; dobrze, że są wyciszone tylne nadkola
zużycie około 7l/100 km w cyklu mieszanym - jak na taki silnik to niezle; ceny przegladów jak to w ASO (na szczęście przeglądy można wykonywać co 30,000 km lub co dwa lata)
wg mnie wypadł najlepiej w porównaniu z Citroenem Berlingo, Peugeotem Partnerem, Fiatem Doblo i Oplem Combo Tour; wygodne, pojemne auto combi z nowoczesnym, mocnym silnikiem i wyposażone we wszystkie bajery (oprócz klimatyzacji) za 47,000 zł - czy jest jakaś konkurencja?
za krótko jeżdże żeby to oceniać
za krótko jeżdże żeby to oceniać
Dziennik kosztów dla Renault Kangoo I Minivan Facelifting 2003 1.6 I 16V 95KM 70kW
7,9
Renault Kangoo I Minivan Facelifting 2003