Bardzo fajne auto - ma nowoczesne kształty, dużo systemów bezpieczeństwa, bardzo dobry silnik zdecydowanie polecam.
Zrywny, fajny silnik nissana - bardzo dobrze spisuje się w mieście i na autostradzie
Chodzi płynnie i ma fajne przełożenie - wypada zdecydowanie lepiej niż manual diesla - jeździłem dieslem na jazdach próbnych benzyna zdecydowanie na +
bardzo dobry - bez uwag
Świetna widoczność, wysoko się siedzi w aucie - widać wszystko co się dzieje na drodze, system martwego pola i lusterko monochromatyczne rewelacja bardzo poprawiają bezpieczeństwo na trasie
Bardzo wygodnie się wsiada wszystko super przemyślane
bez uwag - mam podgrzewane fotele i szybę - moim zdaniem jest to wymagane w takiej klasie auta i w naszym położeniu geograficznym
wygodnie nie mam uwag - miejsca jest wystarczająco dużo
nie słyszę szumów tak jak opisywali to co niektórzy na forum auto chodzi cicho - czasami nie słychać czy silnik chodzi czy nie rewelacja
pali normalnie co tu się dużo spodziewać 1,6 benzyna w mieście 7,5-9 zależy jaka noga na trasie podobnie wszystko zalezy od ciężaru nogi
100 % - w tej cenie nie dostaniecie lepszego auta ja mam bogate wyposażenie pakiet sima +, pakiet widoczność, koła 19 extreme - obowiązkowo w innych wygląda tak sobie w tych jest rewelacja, pakiet easy park assist oraz chlapacze przód tył :) zobaczcie sobie tiguana albo lexusa 170-200 tyś zł bez sensu przepłacać świetne auto
nie mam
nie ma