: A tak naprawdę zaskoczyła mnie pozytywnie karoseria bo jest mnóstwo miejsca, silnik bo jak na tą moc jest bardzo energiczny, koszty bo potrafi spalić mniej niż 10 litrów LPG i wiele więcej
: Nie było
Duże wygodne bezpieczne i tanie w utrzymaniu auto
Silnik ma tylko 136km ale ma charyzmę, bardzo dziarski w średnim zakresie obrotów, maksymalna prędkość przelotowa przy której się nie męczy to tak 140, 150km/h czyli całkiem sporo jak na taką budę masę i ilość kucy. Poza tym silnik 2.0 F4R jest bardzo żywotny potrafi przejechać pół miliona kilometrów bez problemu
6 biegów, przy 3500obr/min jedziemy 135 km/h, w zimę na zimnym silniku czasami ciężko wchodzi wsteczny
Bardzo bezpiecznie zestrojony, samochód dobrze się prowadzi i jest wygodny
Zero rdzy, podwozie i nadwozie po myciu wygląda jak nowe
jak w akwarium, można parkować na centymetry
mega ilość miejsca w środku 7 miejsc, szkoda że duże vany wymarły
auto mogło by szybciej się nagrzewać w zimie grzeje dopiero po 2,3 kilometrach BMW i Mercedes o wiele lepiej to opanowały, chłodzi bardzo dobrze
Przednie fotele duże jak w amerykańskich limuzynach XXL mega wygoda, nie wiem czym zastąpię ten samochód bo po nim nawet audi A6 jest małe w środku
tu jest super
Mój Espace się nie psuje, czasami trzeba wymienić klocki, czasami jakąś gumę w zawieszeniu czasami opony, śmigam na lpg więc koszty są śmiesznie niskie
Nie ma drugiego auta co tyle ci da za takie pieniądze
Brak, tylko części które się zużywają
Brak
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 i 16V 140KM 103kW