Oceny Renault Espace III Van 2.0 115KM 85kW 1996-2000

Najnowsze oceny Renault Espace III Van 2.0 115KM 85kW 1996-2000

3,4
~comerc
Van 2.0 115KM 85kW
Auto wygodne, przestronne, jeżdzi pomimo usterek. MINUSY, to upierdliwość pod każdym względem, od elektroniki, po jakość wykonania. ciągle coś nie działa. Ciągle coś jest do zrobienia. Ciągle kasy się dokłada. Mając porównanie z innymi autami, takiej skarbonki jeszcze nie miałem.
4,9
~kierowca
Van 2.0 115KM 85kW
Świetny ogromny rodzinny samochód, idealny na długie trasy jak i do codziennego użytku. Renault Espace to samochód genialnie przystosowany to podróży oddzielne i bardzo wygodne fotele dla pasażerów, stojaki na kubki, schowki, lampki... Niesamowicie wręcz wygodny dla kierowcy (przejechałem nim 600 kilometrów jednego dnia i naprawdę była to sama przyjemność).
3,3
~leszek
Van 2.0 115KM 85kW
auto wygodne , ale nieekonomiczne . Uciązliwe usterki i bezradność serwisu . Stanowczo za drogie w stosunku do jakości . Akumulator wymieniony po 2 latach (przebieg 30000 km). Kiepska jakośc tkaniny na fotelach , plastik na kierownicy wytarty z utratą koloru po 3 latach eksploatacji. Nie polecam rodzinie z dorastającymi dziećmi - wyjatkowo niewygodnie
3,2
~leopold stawarz figaro@zawiercie.net.pl
Van 2.0 115KM 85kW
kupiłem auto używane nie sprawdzone z cofniętym licznikiem chcę się go pozbyć auto ma 6lat i jest wrakiem pięknie wygloądającym brak obrotomierza mało kto podejmuje się naprawy tych aut spodziewałem się czegoś lepszego po tak młodym aucie (5lat przy zakupie)
3,4
~pinokio
Van 2.0 115KM 85kW
Sama jazda tym samochodem to bajka, nie ma chyba lepszego,ale awaryjność i niezawodność szkoda gadać, chyba, że miałem pecha i trafiłem taki egzemplarz. Ja w każdym razie narazie wyleczyłem się z Renaulta
3,9
~prospro@home.pl
Van 2.0 115KM 85kW
Znakomity w dłuższe trasy, można wszystko przewieźć, poczucie jazdy luksusowym pojazdem, stosunkowo oszczędny silnik (poprzedni amerykański Mercury potrafił palić 16 l w mieście. Znakomita automatyczna skrzynia- wygoda. Świetne wyposażenie.
Dziennik kosztów dla Renault Espace III Van 2.0 115KM 85kW
11,9
3,6
~darek slask
Van 2.0 115KM 85kW
najgorsze auto z kilkunastu jakie mialem (posiadalismy 2 sztuki kupione jako nowe w kraju)ciagle pasmo usterek wlacznie z pekaniem sprezyn i ...urywajacym sie silnikiem -jak na auto za 120 000 to po prostu skandal typowe reno dobre poki nowe a pozniej zlom
3,8
~roman
Van 2.0 115KM 85kW
dobra widoczność łatwy dostęp do paneli sterowania nagrzewnicy czy klimy i.t.d
3,5
~luk.lk@plusnet.pl
Van 2.0 115KM 85kW
Auto bardzo dobrze się prowadzi,jest dobrze wyposażone,godne polecenia do kupienia jako 2-3 letnie z małym przebiegiem
4,1
~stupa
Van 2.0 115KM 85kW
Z przodu zawsze ciepło a z tyłu to nie wiem bo nigdy nie jechałem jako pasażer. (Wentylacja i ogrzewanie)
Renault Espace III Van