: nie stykająca zapalniczka - na zczescie jest drugie gniazdo, swiatełka wew kabiny, czesc swieci, czesc nie
Kocham to autko za jego wielkość, pojemność, nierdzewność i cierpliwość do mnie ;)
tradycyjne koszty eksploatacyjne mimo metryki jaką miało gdy je zakupiłam. Myslałam, że bedzie gorzej.
trochę mi brakuje 6 biegu. Nawet bardzo.
trzyma się stabilnie i pewnie.
szyberdachy - kocham je, boki ok,wszystko widac gdy skręcam, gdy cofam, w czasie jazdy piekna panorama ;). moze słupki mi odrobinę przeszkadzały póki się nie przyzwyczaiłam.
mam wygodne podgrzewane fotele, schowki pod fotelami w boczkach, z miejscem na butelkę, na srodku 4 otworki na butelki, dodatkowe gniazdo, pojemnik na monety, podłokietniki, fotel dostosowuje w wysokości, odchyleniu, na postoju moge zrobic sobie dinningcar :) dla pasazerów schowki, uchwyty na butelki, stoliczki, regulowane fotele na szynach, w oparciach, w głównym schowku nawiew klimy, swiatełko! to auto ma same pozytywy jest ergonomiczne dla kierowcy wysokiego, teższego, dostosuje się do niższego...a bagaznik to ju szczyt: przy 7 fotelach wjezdzam wózkiem dzieciecym z gondolą-nie parasolka. Nie znam drugiego takiego. Super po miescie dla rodziców gromadki, super w długie wyjazdy wakacyjne z rodziną i bagazami. Z parkowaniem mozna miec problem, ale naprawde można go opanować. Wystarczy troche zaufania we własne umiejętności i poznanie wymiarów tegoż autobusiku:)
dobrze grzeje, dobrze chłodzi, trzyma temperaturę. Troche brakuje wylotów w trzecim rzedzie.
wozimy sie w dorosłych, w foteliki 4. mały minus za wyżej podłogę dla pasazerów, ale jesli jadą tam młodzi, lub ponizej 170cm wzrostu -nie ma problemu. nikt nie siedzi scisniety,dzieciaki mają miejsce na zabawki i zdjęte kurtki, czasem mam wrazenie ze za duzo - przy koncu trasy okazuje się, ze jest kupa drobiazgów do pozbierania, bo tyle zdąża wyciągnąć
tu troche gorzej. powyzej 100 jest dosc głosno i trzeba podgłaszać radio lub mówic głośniej - silnik jednak bliziutko kabiny. Odgłosy z zewnątrz spoko.
na gazie ok, na benzynie - gorzej, ale masa i silnik + rok produkcji budzi moją wyrozumiałość.
nie przepłaciłam za uzywane auto z takim wyposażeniem.
Mam swietnych mechaników, wiec jest ok.
Mam swietnych mechaników, wiec jest ok, nawet bardzo OK. nie ma kłopotów z częsciami, ceny tez do przyjęcia. A robota niezbyt skomplikowana dla fachowca. Jeszcze nie miałam sytuacji bym nie mogła kontynuowac jazdy.