Lista ocen Renault Espace II (99)

3,4
~pand@wp.pl
Van 2.8 V6 150KM 110kW
przy prędkości powyżej 120 już przestaje być miło... (Wyciszenie)
4,4
~Marcin 23
Van 2.2 110KM 81kW
Sielik elastyszny. Daje sobie rade z dużą przyczepą. Instalacja LPG najtańsza-najlepsza! (Silnik)
3,1
~Zenon
Van 2.0 101KM 74kW
TRAGEDIA! Wykonanie i jakość po prostu fatalna! Krótko użytkowałem swojego Espace´a i szybko się go pozbyłem, bo niemalże co tydzień miał jakąś nową awarie! Na tle innych dwunastoletnich aut wypada po prostu fatalnie! Każdemu kto ma chęć zakupu tego wynalazku, mówię wprost: odpuść sobie, chyba że lubisz kłopoty.
3,8
~Chłopiec
Van 2.1 TD 88KM 65kW
Samochód dla 5 osobwej rodziny. Albo na przewóz drobnych żeczy.Ogółem to Dorby Samochód.Polecam.
3,4
~Franek
Van 2.1 TD 88KM 65kW
3-razy spawana głowica. Kupione auto było wcześniej ´przegrzane.´ (Silnik)
4,2
~Andru
Van 2.2 110KM 81kW
Jeżdżę Espacem już 9 lat . To trafiony zakup , będę kupował już tylko VANY . Dostał za całokształt 4 ale to kwestia wieku i zużycia auta , jeszcze 4 lata temu dałbym mu 5 w prawie wszystkich kategoriach . Teraz też nie jest jeszcze w bardzo złym stanie , na autostradzie z 5 osobami jeszcze pojedzie pod 200 km/h / kiedyś robił to swobodnie / . A pali przy rozsądnej jeździe 8 na trasie i 9 w mieście .
3,5
~trster
Van 2.2 110KM 81kW
wsteczny potrafi ciasno wchodzić, biegów trzeba szukać (Skrzynia biegów)
3,9
~przemek
Van 2.8 V6 150KM 110kW
Witam panowie mam pytanko i prośbe posiadam od niedawna Renault Espace RXE V6. VAN silnik 2.8 benzyna szukam dojścia do części nowych, używanych pompa wodna, chłodnica. Nie wiem co jest wylewa mi się woda ze szczelnych przewodów po 10 min jazdy z pod maski pełno pary, a zbiornik wyrównawczy pusty. Samochód jest idealny dla mnie chcę go uratować - naprawić. Jak by ktoś coś wiedział proszę o wiadomość dzięki. GG - 38537509 (Silnik)
~Mariusz
Van 2.1 TD 88KM 65kW
silnik chodzi doskonale przez cały okres użytkowania żadnych usterek (Silnik)
Dziennik kosztów dla Renault Espace II
13,6
4,2
~poul11@wp.pl
Van 2.1 TD 90KM 66kW
Wszystko pod ręką, deska rozdzielcza z el. wyświetlaczem jest super (Ergonomia)