: mały fajny ale dotyczy to małego auta jak clio, nie pchajcie go do większego
: skrzypienie!!!
Auto od 'nowości' wersja testowa z przebiegiem 600km więc jak nowe z dobrym wyposażeniem
bez poważnych awarii po 9latach poza naprawionym przewodem klimatyzacji i ostatnio obudową termostatu, jedynie tak to nazwę cechy tego auta: skrzypiące zawieszenie zazwyczaj gdy jest zimno czy czasem jak ciśnienie na dworze nie odpowiednie dla niego :) (trwa to aż się dobrze rozgrzeje) ale jest mega nieprzyjemne, szum przy większych prędkościach (+90 ze strony słupków) chyba więcej nic nie moge pomarudzić bo nie bede pisał że gdzieś tam jakiś plastik zaskrzypiał
jak na silnik 0,9 - fajnie pracuje i nigdy nie zawiódł
przepraszam raz (na autostradzie w dojczach przy prędkości ok 150km i aute załadowanym po sufit gdy wjeżdżałem na wielką górę, zabrakło mocy auto zaczęło zwalniać (wystraszyłem sie że coś się stało) bo pod góre wjechałem na 3biegu z prędkością 60km - na górze się okazało że dalej jedziemy (więc to było dziwne) w sumie raz tak w życiu miałem
zmienia biegi co mam powiedzieć
spoko
zaparowane szyby podczas deszczu, bez klimy nie pojedziesz, zadne wymiany filtrów nie pomagają
jak na miejskie autko to miejsce ok.
szumi w aucie strasznie, wyciszenia brak, szymi ze słupków w drzwiach tez niema(sprawdzałem)
nie przeraziły mnie na tą chwilę żadne koszta eksploatacyjne , a nie kupuje podróbek
zawsze mógłby być tańszy
minus gwiazdka za te pierdułki jak skrzypienie czy szum
nic sie nie stało poważnego
- zużycie paliwa dla silnika ENERGY TCe 99g 90KM 66kW