: zawieszenie jest naprawde dobr ei komfortowe- wymieniłem tu tylko 1 spreżyne ztyłu pozatym nic mam przejechane teraz 81 tys i nie mam zamiaru robic nic -
: drobne ślady korozji przy wlewie paliwa, i przy tylnych nadkolach
: czasami centralny zamek nie zamyka dzrwi od strony kierowcy ale ostatnio działa ok
: czujnik położenia wału korbowego wymagał czyszczenia, trzeba było kręcić kilkakrotnie- po wyczyszczeniu pali idealnie jak brzytwa
auto dobre dla studenta dla młodej rodziny, ja szczerze polecam to auto ,czasami drażnią drobiazgi,ale ogólnie bardzo przyjemnie jeżdzi się ty m autkiem, następne moje auto to będzie clio 3 lub megane 2 -tak wiec zostaje przy renault.
75 konny silnik dobrze się sprawuje jest optymalny do tego auta nie było z nim żadnych problemów, jest elastyczny i wystarczająco dynamiczny, pracuje ładnie i płynnie
pierwszy i drugi bieg wchodzi z oporem ,przy wrzucaniu wstecznego trzeba to robić powoli bo zgrzyta poza tym pracuje przyzwoicie
po 80000 nic nie stuka w zawieszeniu jeszcze nie było tam nic robione i narazie nie ma potrzeby tam nic grzebać
jest tu właściwie wszystko ok nie mam specjalnie żadnych zastrzeżeń w tym temacie
wszystko jest na swoim miejscu nie ma tu co szukać problemów wszystko jest ok
mogło by lepiej działać tj efektywniej, wentylator na 2 giej prędkości mogłoby byc trochę cichszy na 3 i 4 prędkości wyje za głośno jak dla mnie -trochę mnie to denerwuje
nie jest tego za wiele ale taka klasa auta, wiec nie ma czego wymagać dla stosunkowo niedużych ludzi nie ma problemu natomiast dla wysokich jest już nie za dużo miejsca
powyzej 80 km/h zaczyna się robić troche głośniej do 80 90 jest idealnie podrurzuje się naprawde przyjemnie
paliwa nie zużywa wiele, jest w tym momencie na rynku dużo zamienników wiec mit drogich części do francuzów stracił aktualność,auto jest całkiem tanie w utrzymaniu
kupiłem 5 letnie auto za 18 tys i jestem zadowolony z tego zakupu , jakbym miał jeszcze raz wybierać kupiłbym taką samą renie tylko 5 drzwiową
ma auto 3 drzwiowe szwankuje mechaniz m przesuwania siedzeń , auto nie chciało zapalić czasami bez rzadnych reguł problemem był czujnik położenia wału korbowego- wymagał czyszenia -50 zl,korozja przy wlewie paliwa - załatwione zaprawką
nie było żadnych poważnych usterek