Auto kupione jako używane nie licząc podstawowych wymian: rozrząd, płyny eksploatacyjne, miał w sobie dożo niespodzianek, z którymi do teraz niekiedy się zmagam.
Dobre przyśpieszenie, w między czasie coś się dławiło, ale po wizycie u mechanika, na razie jakoś ciągnie. Wymiana układu wydechowego dożo robi.
1-ka i wstesteczny ciężko wchodzi, poza tym trochę szarpie, przy zmianie, trzeba bardzo się starać, żeby płynnie to robić.
W miarę dobrze, chociaż nierówności drogi są wyczuwalne
Z przodu ok, tył jednak ograniczony.
Wygodny dla osoby o nie dużych gabarytach, dla mnie ideał.
Niby ok, ale szału nie ma, wymiana filtra pomogła.
Z przodu ok, jak, ktoś nie jest duży to i z tyłu nogi wyłozy ;)
No huczy jak mało co, przy 140-160 lepiej głośniej radio włączyć, chociaż po długiej jeździe aż głowa boli, przy 100-120 znośnie, ale lepiej głośniej rozmawiać.
Pełny bak na trochę starczy, benzyna idzie w dół, to jeszcze lepiej, ale naprawy mnie dobijają, tak drogich części dawno nie widziałem, szroty i internet są moimi najlepszymi przyjaciółmi.
Kupiłem używany, ale ile musiałem w niego włożyć, to jest nie współmierne.
Co chwile jakaś pierdoła, jak jestem na zero, to długo nie pojeżdżę i zaraz jakaś żarówka, pasek czy inna pierdoła. W sumie to pierwszy samochód, więc poznaję go od podszewki.
Wymiana układu wydechowego, pompy wody, zdałby się nowy katalizator. Pieniądze mi pochłaniają głównie mniejsze ale dośc kosztowne małe usterki.
- zużycie paliwa dla silnika 1.4 16V 98KM 72kW