Lista ocen Renault Clio II Hatchback (1108)

4,3
~zwyczajny29@poczta.onet.pl
Hatchback 1.1 58KM 43kW
bardzo dobre auto do miasta lub ew 2+1 w trase, wyposazenie super w stosunku do ceny, serwisy - o dziwo, a korzystam z dwoch - bardzo mile potrafia zaskoczyc (szczegolnie w dabrowie gorniczej) generalnie - biorac pod uwage jakosc, osiagi, eksploatacje itp o ceny - nie kupisz lepszego autka, znajomi maja 206 i wiecej im to auto stoi niz jezdzi
4,1
~WTF??
Hatchback 1.2 60KM 44kW
Auto oceniam ogólnie pozytywnie. Jako rodzinne wypada z dużym minusem lecz za eksploatację (poza cennikiem przeglądów itp) mogę je pochwalić - nie zostało stworzone by jeździć nim w dalekiem podróże lecz do miasta... na takiej podstawie z czystym sumieniem daję 4... Trochę rozczarowuje wyposażenie i jakość materiałów
~TomekK
Hatchback 1.4 75KM 55kW
Dobre auto do miasta dla młodej osoby, która zaczyna swoja przygodę z motoryzacją. Nie bać się francuskich aut!:)
4,5
~Marcin >>
Hatchback 1.2 i 16V 75KM 55kW
Clio oceniam na 5 gwiazdek jak na razie jestem zadowolony z auta jest już przejechane 97000 tyś. i samochód sprawuje się bardzo dobrze. Dobry samochód dla osób które podróżują w dwie osoby góra w cztery wtedy ten samochód fajnie jeździ , jest ekonomiczny i popularny co zmniejsza ceny części zamiennych bo jest ich dużo. Renault robi najlepsze auta z francuskich marek samochodowych. Pozdro.
~ser
Hatchback 1.2 60KM 44kW
Dobre auto, jak na 8 lat użytkowania wiele się zdarzyło, tego niedobrego najczęściej z mojej winy, ale jestem zadowolony. Do miasta, dojazdy do pracy naprawdę wart polecenia, od czasu do czasu na dłuższe wypady ale to już zupełnie inna historia.
~Armitagetk
Hatchback 1.9 D 64KM 47kW
Ogólnie jest dobrze. Autko można polecić każdemu. Jest małe , przestronne a do tego mało pali. Awaryjność jest w normie, zawsze jakieś drobiazgi się ujawnią. Polecam.
3,8
~Witko
Hatchback 1.2 i 16V 75KM 55kW
Z mojego punktu widzenia (kierowcy)... bardzo dobry samochód. Przestronny, cichy, w miare komfortowy, tani w utrzymaniu. Zastrzeżenia: - słaby silnik jak na trasę...jesli ktoś dużo jeździ (mozna kupić mocniejszy)
~fik
Hatchback 1.2 60KM 44kW
gdyby nie źle zmontowane boczki tapicerki, czy niektóre elementy plastikowe, które lubią wydawać dźwięk na nierównościach, byłoby super. Przyznam jednak, że nie wiem jak te auta ogólnie spisują się przy większych przebiegach niż 100.000, bo poniżej można uznać to auto za bezproblemowe. Irytować może też kwestia zamknięcia obiegu wentylacji, którą szerzej opisuję poniżej.
4,1
~Zbigo
Hatchback 1.2 i 16V 75KM 55kW
silna czwóreczka a nawet zaszalałbym i dodał bym + na kredyt
4,7
~Marcin
Hatchback 1.5 dCi 65KM 48kW
Bardzo fajny samochód. Kupiłem go przez przypadek - znałem model, ale nigdy wcześniej go nie użytkowałem. Clio pełni funkcję samochodu firmowego, codziennie jest użytkowane w ruchu miejskim, co jakiś czas trasy około 100-200 kilometrów. Jak na klasę pojazdu i cenę jest w pełni satysfkacjonujące.
Renault Clio II Hatchback